Doğuma Hazırlık Cinsiyetle ilgi birşey sorucam hanımlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pszg

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
196
61
18
Kahramanmaraş
Bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda cinsiyet için doktor erkek olma ihtimali çok Yüksel dedi 4 boyutlu ultrasondan baktı herşeyi çok netti maşallah ama özellikle bu pipisi demedi değişme ihtimali yanılma ihtimali olabilir mi sizce ?

Kaç haftalik oldugunuzu yazmamişşiniz 🙂 ben net bisey duymadan doktordan emin olmayin derim.
Benimki daha 6 haftalik herkes erkek hissediyormuş. Bende aksine once saglikli olsun sonra kiz olsun diye gecirmisimdir içimden. Ve cevrem beni cok etkiledi. Herkes erkek hissediyoruz deyince erkege alistirmaya basladim kendimi. Yani ya erkek olacak ya kiz baska secenek yok 😊😊😊

Kaç haftalik oldugunuzu yazmamişşiniz 🙂 ben net bisey duymadan doktordan emin olmayin derim.
Benimki daha 6 haftalik herkes erkek hissediyormuş. Bende aksine once saglikli olsun sonra kiz olsun diye gecirmisimdir içimden. Ve cevrem beni cok etkiledi. Herkes erkek hissediyoruz deyince erkege alistirmaya basladim kendimi. Yani ya erkek olacak ya kiz baska secenek yok 😊😊😊
12 hafta 3 günlük canım tabiki öncelik sağlıklı olmaları 💕

Back
X