Çok teşekkür ederim canim zamanı geldiğinde Allah sana da nasip etsin inşallahAnne değilim henüz ama içimden kız geçti hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende anne değilim ama erkek gibi sivri karın ve bebegin kafasi buyuk olunca erkek diyorlarMerhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyorsiz kacinci haftada ogrenmistiniz anneler Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor aticam simdi bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim
Evet böyle fotoğraflardan anlayan cok oluyor ben de cok merak ediyorum bakalim diger kontrolde öğreniriz umarimmBende anne değilim ama erkek gibi sivri karın ve bebegin kafasi buyuk olunca erkek diyorlar
Canım resimlerden filan hiç anlamam ama ben 17+2 hamileyim ve cinsiyeti 11+3te öğrendimMerhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyorsiz kacinci haftada ogrenmistiniz anneler Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor aticam simdi bilen tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim
Haklısın canım insan yapısına göre değişiyor aslında ben zayif olduğum icin hemen belli etti sivri olup kiz olan yuvarlak karin olup erkek bebek olanda cok saglikla gelsinlerde bunlar isin eğlenceli kismiKarın yapısına aldanma canım, benim karnım sivri ama kızım olacak Allah'ın izni ile insallah
Cinsiyet tahmin gibi bir bölüm var oraya yazarsan daha cok kisiye ulaşırsın.
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Evet canim ben de duymuştum oyle kizlar gec gösterir diye kız mi acaba diye ben de cok düşündüm bakalim ogreniriz yakinda umarimBende fikrimi paylaşıyım dedim, daha doğrusu duyduğumu. Cinsiyet öğrenme haftalarına girilince erkek kendini hemen gösterirmiş. Cinsiyet kız ise eğer bebek gizlenirmiş, daha sonra öğrenilirmiş falan.Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeciğiniz.
Haklısın canım insan yapısına göre değişiyor aslında ben zayif olduğum icin hemen belli etti sivri olup kiz olan yuvarlak karin olup erkek bebek olanda cok saglikla gelsinlerde bunlar isin eğlenceli kismiAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin seninki kac haftalık
oyy canim cok az aramiz belki ayni gun bile doğum yapabiliriz 8 kasim gibi geliyor benim bebisteCanım resimlerden filan hiç anlamam ama ben 17+2 hamileyim ve cinsiyeti 11+3te öğrendim
Erkek çabuk gösteriyor kendini seninki kız olabilir kendisini göstermediğinden yola çıkarak söylüyorum
aynen bana da oyle diyorlar canimBende 163 boy 49kilo hamile kaldım hemen cıktı karnım sivri şekilde gören top koymus geziyorsun sanki diyor
Aminn amin hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
23haftalik hamileyim ben canim, 14. Hafta da öğrendim kızım olacağını.
Evet canım bayağı erken öğrendim dün de kontrole gittim bayağı bayağı açıktı bacak arası doktor pipisinin resmini verdioyy canim cok az aramiz belki ayni gun bile doğum yapabiliriz 8 kasim gibi geliyor benim bebisteSağlıkla gelsinler inşallah cidden seninki cook erken göstermiş 11 haftalik hatta bayagi erken senin de ilk bebis mi canim hissediyor muydun peki oglan olacagini benim hic bi histe olmuyo oyle ama dediğin gibi göstermediği icin ben de prenses gelicek herhalde diyorum
ayyy pasayaa bak sen acivermis hemenn yerimm onu bennEvet canım bayağı erken öğrendim dün de kontrole gittim bayağı bayağı açıktı bacak arası doktor pipisinin resmini verdi
Yok ya ben cinsiyet konusunda hiç hissetmedim ama annem de eşim de öğrendiklerinden beri erkek diyorlardı
Dedikleri oldu haklı çıktılar
Evet canım benimde 4 Kasım gibi gelecek dediğin gibi belki aynı gün bile doğurabiliriz hangi ilde oturuyorsun belki beraber gideriz doğuma
Bende normal doğuracağım inşallahayyy pasayaa bak sen acivermis hemenn yerimm onu benncanim aynen ikimizde Kasım annesi olucaz desene kucuk akrep burçları gelicek ben de 17 kasim doğumluyum bebegimle ayni ay da dogmus olucaz en guzel doğum günü hediyem bebeğim olucak bizim de 8 kasim görünüyor ama bi sorun cikmazsa normal doğum düşünüyorum sancilar gelirse 4 kasimda dogmus olur belki Esimin isinden dolayı İstanbul'da yaşıyoruz canim biz siz nerden
aynen oyle canim saglikla gelsinlerde dogum ayi cinsiyeti burcu hic fark etmezBende normal doğuracağım inşallahne güzel :) ben eylül doğumluyum aslında eylülde olsun isterdim ama ne fark eder ki? :) <3 gelicek minik akrepler
Bende İstanbuldayım canım :) Avrupa yakasında
Canim masallah sende erken öğrenmişsin bayağı tun erkek annelerine eken ogrenmis :) ya bana da öyle diyorlar icine ne doğuyor diye ama hani icime mi doğuyor yoksa hissediyor muyum onu anlayamıyorumBen 13. Haftada öğrenmiştim. Böyle karından tahmin edemem ama içinize ne doğuruyor? Genelde anneler hisseder. Ben çok kızım olsun istiyordum ama hamile olduğum anda oğlum olacak hissediyorum keşke kızım olsa diyordum ve oğlum oldu. İçinize doğan bir cinsiyet var mı?
Amin canim amin inşallah.aynen bana da oyle diyorlar canimoyy masallah siz yolu yarilamissiniz saglikla gelsin prenses biz de 16nin sonundayiz ama göstermedi hala bakalim merakla bekliyorum diger kontrolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?