Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyeti Tahmini
- Konu Sahibi Cerenn25
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bebek #cinsiyet #hamile gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Aynen öyle canım çok şükür 2sene bekletti beni sonunda geldi yaaynen oyle canim saglikla gelsinlerde dogum ayi cinsiyeti burcu hic fark etmez
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
oyy canimm 2 sene sonra mi geldi seninn bebis ay kıyamam ya ne sevinmissindirAynen öyle canım çok şükür 2sene bekletti beni sonunda geldi ya
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
2 hafta sonraya verdi canim 18 haftalikken gidicemAmin canim amin inşallah.
Bazen minikler inatçı olabiliyor maalesef onların merak ettiği bir şey yok nasılsa
Bir sonra ki kontrolun ne zaman peki.
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
Tabii yazarim canim ogrenince 2 hafta sonra kontrolüm bende heyecanla bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahUltrason a gorede karın tipine de gorede kız diyorum ben
Kızda karın sivri olur erkekte yaygın
Allah saglıcakla kavustursun, sonucu yazarsınız
Not:bana da dua ederseniz cok sevinirim
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Evet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤oyy canimm 2 sene sonra mi geldi seninn bebis ay kıyamam ya ne sevinmissindir
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
Ayy canimm size evlilik yildönümü hediyesi olmuş nee guzel saglikla gelsin pasa ❤Evet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Evet öyle gibi oldu :) amin inşallah belli oldu mu cinsiyet??Ayy canimm size evlilik yildönümü hediyesi olmuş nee guzel saglikla gelsin pasa ❤
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
yok canim 2 gun onceydi zaten kontrol 2 hafta sonra diger kontroluEvet öyle gibi oldu :) amin inşallah ❤ belli oldu mu cinsiyet??
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Ay hadi bakalım, sağlıkla gelsin yavrucaklaryok canim 2 gun onceydi zaten kontrol 2 hafta sonra diger kontrolu
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
aynenm oylee canimm saglikla gelsinlerAy hadi bakalım, sağlıkla gelsin yavrucaklar ❤❤
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Vayy niye geç gösterdi bu kadar o zaman neyse oğluma kanka geliyorKizlarrr pazartesi cinsiyeti öğrendik OĞLUM olucak
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
valla bilmiyorum canim hep bacağı falan oluyodu hem normalde hem ayrıntılı ultrasonda gorduk o kadar netti ki ben bile görür gormez aa erkek dedimVayy niye geç gösterdi bu kadar o zaman neyse oğluma kanka geliyor
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
İyi gözün aydın canım benimki hemen gösterdi utanmaz :) 11+3tevalla bilmiyorum canim hep bacağı falan oluyodu hem normalde hem ayrıntılı ultrasonda gorduk o kadar netti ki ben bile görür gormez aa erkek dedim
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
ayy yerimm onuu zaten aynen canim erkeklerin hemen belli ediyomus çıkıntıdan benimkinin o kadar büyümüş ki artik ben bile anladim yolu yarıladık ama anca öğrendik normal olan sizin haftada öğrenmek bence bizim hafta anormalİyi gözün aydın canım benimki hemen gösterdi utanmaz :) 11+3te
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Evet canım açıktı bacakları Dr dedi erkek diyeayy yerimm onuu zaten aynen canim erkeklerin hemen belli ediyomus çıkıntıdan benimkinin o kadar büyümüş ki artik ben bile anladim yolu yarıladık ama anca öğrendik normal olan sizin haftada öğrenmek bence bizim hafta anormal
Evet ya bende 2hafta önce gittim en son, yine çok net gözüküyordu oğluş
Şaka bi yana, hakikaten yolun yarısı
- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
Aynenn oyle canimm az kaldi kavusucaz ogluslaraa❤Evet canım açıktı bacakları Dr dedi erkek diye
Evet ya bende 2hafta önce gittim en son, yine çok net gözüküyordu oğluş
Şaka bi yana, hakikaten yolun yarısı