• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti Tahmini

Ultrason a gorede karın tipine de gorede kız diyorum ben
Kızda karın sivri olur erkekte yaygın
Allah saglıcakla kavustursun, sonucu yazarsınız

Not:bana da dua ederseniz cok sevinirim

Ultrason a gorede karın tipine de gorede kız diyorum ben
Kızda karın sivri olur erkekte yaygın
Allah saglıcakla kavustursun, sonucu yazarsınız

Not:bana da dua ederseniz cok sevinirim
Tabii yazarim canim ogrenince 2 hafta sonra kontrolüm bende heyecanla bekliyorum :anneadayı: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

oyy canimm 2 sene sonra mi geldi seninn bebis ay kıyamam ya ne sevinmissindir
Evet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤

Evet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤
Ayy canimm size evlilik yildönümü hediyesi olmuş nee guzel saglikla gelsin pasa 🐥

valla bilmiyorum canim hep bacağı falan oluyodu hem normalde hem ayrıntılı ultrasonda gorduk o kadar netti ki ben bile görür gormez aa erkek dedim😅💙👶
İyi gözün aydın canım 😘 benimki hemen gösterdi utanmaz :) 11+3te

İyi gözün aydın canım 😘 benimki hemen gösterdi utanmaz :) 11+3te
ayy yerimm onuu👶 zaten aynen canim erkeklerin hemen belli ediyomus çıkıntıdan 🙈 benimkinin o kadar büyümüş ki artik ben bile anladim :D yolu yarıladık ama anca öğrendik normal olan sizin haftada öğrenmek bence bizim hafta anormal :D

ayy yerimm onuu👶 zaten aynen canim erkeklerin hemen belli ediyomus çıkıntıdan 🙈 benimkinin o kadar büyümüş ki artik ben bile anladim :KK70: yolu yarıladık ama anca öğrendik normal olan sizin haftada öğrenmek bence bizim hafta anormal :KK70:
Evet canım açıktı bacakları Dr dedi erkek diye 😀
Evet ya bende 2hafta önce gittim en son, yine çok net gözüküyordu oğluş 🙈😀
Şaka bi yana, hakikaten yolun yarısı :KK19:

Merhaba hanımlar bu pipi resmimi acaba

Eklentiler

• E4183FA3-D65A-4F7C-B746-A251DD33F884.jpeg
    E4183FA3-D65A-4F7C-B746-A251DD33F884.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 33
Back