Aynen öyle canım çok şükür 2sene bekletti beni sonunda geldi yaaynen oyle canim saglikla gelsinlerde dogum ayi cinsiyeti burcu hic fark etmez
oyy canimm 2 sene sonra mi geldi seninn bebis ay kıyamam ya ne sevinmissindirAynen öyle canım çok şükür 2sene bekletti beni sonunda geldi ya
2 hafta sonraya verdi canim 18 haftalikken gidicemAmin canim amin inşallah.
Bazen minikler inatçı olabiliyor maalesef onların merak ettiği bir şey yok nasılsa
Bir sonra ki kontrolun ne zaman peki.
Tabii yazarim canim ogrenince 2 hafta sonra kontrolüm bende heyecanla bekliyorumUltrason a gorede karın tipine de gorede kız diyorum ben
Kızda karın sivri olur erkekte yaygın
Allah saglıcakla kavustursun, sonucu yazarsınız
Not:bana da dua ederseniz cok sevinirim
Evet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤oyy canimm 2 sene sonra mi geldi seninn bebis ay kıyamam ya ne sevinmissindir
Ayy canimm size evlilik yildönümü hediyesi olmuş nee guzel saglikla gelsin pasaEvet canım ocakta ikinci evlilik yıldönümümüzü kutladık ilk günden beri çocuk istiyorduk olmuyordu şubatta öğrendim ki hamileymişim gerçekten çok ağladım ve hala çok mutluyum❤
Evet öyle gibi oldu :) amin inşallahAyy canimm size evlilik yildönümü hediyesi olmuş nee guzel saglikla gelsin pasa❤
yok canim 2 gun onceydi zaten kontrol 2 hafta sonra diger kontroluEvet öyle gibi oldu :) amin inşallah ❤ belli oldu mu cinsiyet??
Ay hadi bakalım, sağlıkla gelsin yavrucaklaryok canim 2 gun onceydi zaten kontrol 2 hafta sonra diger kontrolu
aynenm oylee canimm saglikla gelsinlerAy hadi bakalım, sağlıkla gelsin yavrucaklar ❤❤
Vayy niye geç gösterdi bu kadar o zamanKizlarrr pazartesi cinsiyeti öğrendik OĞLUM olucak
valla bilmiyorum canim hep bacağı falan oluyodu hem normalde hem ayrıntılı ultrasonda gorduk o kadar netti ki ben bile görür gormez aa erkek dedimVayy niye geç gösterdi bu kadar o zamanneyse oğluma kanka geliyor
İyi gözün aydın canımvalla bilmiyorum canim hep bacağı falan oluyodu hem normalde hem ayrıntılı ultrasonda gorduk o kadar netti ki ben bile görür gormez aa erkek dedim
ayy yerimm onuuİyi gözün aydın canımbenimki hemen gösterdi utanmaz :) 11+3te
Evet canım açıktı bacakları Dr dedi erkek diyeayy yerimm onuuzaten aynen canim erkeklerin hemen belli ediyomus çıkıntıdan benimkinin o kadar büyümüş ki artik ben bile anladim yolu yarıladık ama anca öğrendik normal olan sizin haftada öğrenmek bence bizim hafta anormal
Aynenn oyle canimm az kaldi kavusucaz ogluslaraaEvet canım açıktı bacakları Dr dedi erkek diye
Evet ya bende 2hafta önce gittim en son, yine çok net gözüküyordu oğluş
Şaka bi yana, hakikaten yolun yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?