• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti ruyasinda gorenler

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Kizlar hamileyken,cinsiyeti ruyasinda goren oldumu oglumda hic gormedim ama hep kiz istiyodum hayal kirikligina ugramistim erkek oldugunu duyunca hatta salak gibi aglamistim simdi iyiki erkek olmus diyorum. simdi yine hamileyim 7+4 bugun kontrole gittim kalp atislarini dinledik aksamda ruyamda bi erkek cocugu doguruyodum cok kolay oluyodu dogumum bu sefer acaba erkekmi kizmii ☺️☺️☺️

Ben rüyamda kız bebek görmüştüm ama oğlum olacak :nazar: bende tersi çıktı yada bilinç altımın bir oyunuydu bilemicem :KK46:

Erkekse ya da kızsa ne değişecek?
Çocuğunuz olacak işte, biz müneccim değiliz ki?

Madem iyi ki erkek olmuş diyorsunuz e bu da erkek olsun o zaman.
Kız çocuk doğurup keşke erkek olsaydı diye üzülmeyin boşuna ne diyelim.
Kıza da yazık olmasın.

Kizlar hamileyken,cinsiyeti ruyasinda goren oldumu oglumda hic gormedim ama hep kiz istiyodum hayal kirikligina ugramistim erkek oldugunu duyunca hatta salak gibi aglamistim simdi iyiki erkek olmus diyorum. simdi yine hamileyim 7+4 bugun kontrole gittim kalp atislarini dinledik aksamda ruyamda bi erkek cocugu doguruyodum cok kolay oluyodu dogumum bu sefer acaba erkekmi kizmii ☺️☺️☺️
tup bebekle hamile kaldim tek oldugunu cinsiyetini onun disinda amniyosentez olmustuk 2. kez olmamizi istediler gerekli olmadigini her seyi gordum

Erkekse ya da kızsa ne değişecek?
Çocuğunuz olacak işte, biz müneccim değiliz ki?

Madem iyi ki erkek olmuş diyorsunuz e bu da erkek olsun o zaman.
Kız çocuk doğurup keşke erkek olsaydı diye üzülmeyin boşuna ne diyelim.
Kıza da yazık olmasın.
Her konumda sizin gibi sacma sapan yorum yapan insanlar cikmak zorundami mecburmusun kardesim isine gelmeediyse girme okuma cevap yazma bu kadar basit

Back
X