- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Aynen canim benimde annem gormus biri hamile hamile diyip duruyodu bende adet gunumu bekliyodum 3 gun gecti supelendik yaptim pozitif ciktiBen gördüm rüyamda ve de rüyam çikti ben hamile kaldiğimi da görmüştüm...
tup bebekle hamile kaldim tek oldugunu cinsiyetini onun disinda amniyosentez olmustuk 2. kez olmamizi istediler gerekli olmadigini her seyi gordumKizlar hamileyken,cinsiyeti ruyasinda goren oldumu oglumda hic gormedim ama hep kiz istiyodum hayal kirikligina ugramistim erkek oldugunu duyunca hatta salak gibi aglamistim simdi iyiki erkek olmus diyorum. simdi yine hamileyim 7+4 bugun kontrole gittim kalp atislarini dinledik aksamda ruyamda bi erkek cocugu doguruyodum cok kolay oluyodu dogumum bu sefer acaba erkekmi kizmii
Her konumda sizin gibi sacma sapan yorum yapan insanlar cikmak zorundami mecburmusun kardesim isine gelmeediyse girme okuma cevap yazma bu kadar basitErkekse ya da kızsa ne değişecek?
Çocuğunuz olacak işte, biz müneccim değiliz ki?
Madem iyi ki erkek olmuş diyorsunuz e bu da erkek olsun o zaman.
Kız çocuk doğurup keşke erkek olsaydı diye üzülmeyin boşuna ne diyelim.
Kıza da yazık olmasın.
Orasi oyle burasida eglenceli tarafiSağlıklı ve hayırlı, imanlı evlat olsunlar da önemli olan o.
MasallahBen hamile kaldigimida gordum ve kizimida gordum tipki su an ki halini. SubhanAllah.
O zaman eğlenceli olanı soyleyim birincide göz rengine kadar gorduk.Orasi oyle burasida eglenceli tarafi
Ohh masallah allah bagislasinO zaman eğlenceli olanı soyleyim birincide göz rengine kadar gorduk.
Hiç hamile kalmadiysan sorunun amacını bilemezsin zaten.Hayır görmedim. Hamilede değilim zaten.
Bu sorunun amacı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?