Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ve bebeğin duruşu ile alakası var mı???

dmanav1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
50
0
16
İstanbul
Ben 11+6 günlük hamileyim. cumartesi kontrolüm var 12+3 olacağım inşallah cinsiyet belli olurmu tecrübeli olan arkadaşlar bilgi lütfeeeennn..

not: (Geçen hafta doktorum erkek olma ihtimali yüksek dedi sizce mümkünmü..YAtışı da bacakları ayrıktı görmüş olabilir mi ki :) :)
 

ultrasona ilk girişimde, doktorun ultrason probe'unu karnıma ilk koyuşunda, bebeğimiz cinsyeti görünecek kadar "rahat" durduğunu söylemişti ama cinsiyet merakım hiç olmadı, öğrenmek de istemedim, öğrenmedim de yani bir türlü merak edemedim cinsiyetini. bebek deyince aklıma casper gibi birşey geliyordu

doğurur doğurmaz da ilk sorum. "sağlıklı mı" olmuştu. kollarıma alıp da, mavi şapkasını görünce erkek olduğunu öğrendim.

size tavsiyem, hiç ilgilenmeyiniz cinsiyetle. sağlık çok daha önemli. ayrıca bakan doktorun yanlış yorumlamasına bağlı olarak yanılma payı da var, unutmayın.

not: 6. ayın sonuna kadar bebeklerin vajina ve pipş boyları çok yakındır. yani vajinayla pipiyi ayırmak çok zordur. 6. aydan sonra pipinin yanında testisler görülür ve cinsiyetten emin olunur. zaten 6. aya kadar kim ne derse desin yanılma payı yüksek (bunu da kadın doğumcu arkadaşım söylemişti)
 


doğru söylüyorsun.Tabiki de öncelikli olarak sağlığı bizim için önemli.hemde kız erkek tabiki farketmez zaten ilk çocuğumuz.Ama işte insan merak ediyor.Bir şeyler almak veya en azından fikir amaçlı bakabilmek için.inşallah sağlıklı olurlar cinsiyeti gecte olsa öğrensek sorun değil
 

Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. Ben ikili test yaptırırken doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Öğrendiğim de 12+3 günlük hamileydim.şuan 24+5 ve hala erkek değişmedi yani. Çok iyi gözlemci doktorlar görebiliyor. Hatta ben sormadan kendi söyledi o kadar emindi söylerken:)
 
Cnm hakatende hikaye gibi okumaktan sıkılmadım cok güzel yazmışsın bende 3 buçuk ay sonra öğrendim bacaklarını açmadı kerata :)))))
 

12+3te ikili taramaya gittiğimde gördük oğluşumun pipiciğini.drm16haftalık olmadan kesin diyemeyiz cinsiyet için dedi.16haftalıkken yani dün gittiğimizde pipicik pipi olmuştu resmen:)değişmedi Dr ve ultrason cihazı bence çok önemli..
 



Benimde cumartesi randevum var .İkili test yaptırıcam öncelikli olarak sağlıklı oldugunu sonra ise cinsiyetini öğrenirim inşallah :)
 


Bende cumartesi gidicem inşallah iyi geçer.Hem sağlıklıdır hemde cinsiyetini gösterr inşallah bende 12+3 olacağım cumartesi :)
 
12. haftada belli oluyo tatlım ama doktoruna bağlı 16. haftayı doldurmadan söylemeyenlerde var
 
Tamam tatlım yanıt bekliyoruz kız-erkek düşündüğün isim var mı_?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…