- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekKizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki resimde 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Canım bisey söylemek için daha erkenVajinal ultrason dan bakıldı tahminen nedir acaba![]()
7 haftalık ta tahmin ediliyor diye biliyorum amaCanım bisey söylemek için daha erken
Keseye göremi tahmin ediliyor.Ama kese çocuğun duruşuyla şekil alır bence7 haftalık ta tahmin ediliyor diye biliyorum ama
Hayırlısı neyse o olsun canim7 haftalık ta tahmin ediliyor diye biliyorum ama
Amin inşallahHayırlısı neyse o olsun canim![]()
Ay hadi Insallah canim gonlumden gecen erkek bakalim Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün imanli Kur'an'li Salih kullarından 1 erkek evlat nasip eder inşallah
Sallıyorum kafadan bence erkekKizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki resimde 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Canim anliyormusun yoksa hisettiginimi soyledin
Erkek gibi canomKizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki resimde 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Canım ilk kizimda kiz hisesettim hamd olsun kizim oldu ikincide erkek hissettim hatta o kadar kaptirdimki kendimi dr kiz dedi prf hemde adam dedim yanildi baska dr gittim oda kiz dedi 3.dr bile gittim 3 de kiz dedi ben hala inanmiyorum erkek bebek biliyorum dedim nerden biliyosam :) vee dogurdum ilk baktigim yer bebegimin poposuydu ve kizdi hamd olsun canlarim gozumun nurlari onlar benim simdi inan hicbirsey hissedemiyorum bu yuzden Insallah senin tahminin dogrudur kesinlessin cinsiyet yazicam muhakkakA Anneolmakmucize Hissedersen sen hissedersin.Ben gördüğümü söyledim.Ablama doktor erkek dedi bana fotoğrafını attı bende kız olduğunu söyledim dün ise kız demiş doktor![]()
Hayirlisi canim Merakla bekliyor olucamCanım ilk kizimda kiz hisesettim hamd olsun kizim oldu ikincide erkek hissettim hatta o kadar kaptirdimki kendimi dr kiz dedi prf hemde adam dedim yanildi baska dr gittim oda kiz dedi 3.dr bile gittim 3 de kiz dedi ben hala inanmiyorum erkek bebek biliyorum dedim nerden biliyosam :) vee dogurdum ilk baktigim yer bebegimin poposuydu ve kizdi hamd olsun canlarim gozumun nurlari onlar benim simdi inan hicbirsey hissedemiyorum bu yuzden Insallah senin tahminin dogrudur kesinlessin cinsiyet yazicam muhakkak
Insallah canom gonlumden gecen erkek bebek 2 kizim var Rabbim benimkilerede sizinkilerede hayirli saglikli imanli Kuranli akli basinda bir omur nasip etsinErkek gibi canom
Tahminimi erkekten yana kullnaıyorumVajinal ultrason dan bakıldı tahminen nedir acaba![]()
Teşekkürler, ikrameyra da kıza benziyor dedi hayırlısı bakalım..Tahminimi erkekten yana kullnaıyorum
Hayir canim bu heyecan ve merak daha zevkli :)Yaptirin Nifty genetik testi 10.haftada, ogrenin cinsiyeti ve trizomi anomalilerini bu kadar muhim ise...