• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti cok merak ediyorum

Isaret çubuğundan cokda emin olamadim nubdan ama gördüğüm nub ise kız gibi duruyor sizin bebiş 👼
Canım İnan artık benim için tek Önemli olan sağlıklı olması kız erkek gerçekten fark etmiyor Dün ne kadar saçmaladığımi fark ettim ve çok pişmanım Allah'tan hayırlısını diliyorum teşekkür ederim yorumun için

Canım İnan artık benim için tek Önemli olan sağlıklı olması kız erkek gerçekten fark etmiyor Dün ne kadar saçmaladığımi fark ettim ve çok pişmanım Allah'tan hayırlısını diliyorum teşekkür ederim yorumun için
Tabiî ki önemli olan sağlıklı olması ama olmayanı da istiyor insan. Inş tahminim doğru çıkar hayırlısı ile bir oğlun olur

Insallah zeliham tahminlerin tutuyormu genelde canim benim adimda nilay bu arada
Zelihanin tahmini bende tutmadı canım bütün belirtiler yorumlar hep erkek dendi baştan beri 3. Kızım olacak nasip olursa sen kendini kıza hazırla erkek olursa sürpriz olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah.

Anlayanlar bir de bana baksın teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20200829_125036.webp
    IMG_20200829_125036.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 58
Back
X