- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Sen nubtan anliyomusun gulumBu görüntüye göre(kesin olanı Rabbim bilir tabii) %100 erkek diyorum ama nub 12 haftadan sonra kesinleşir. Değişmeler olabilir 12. haftadan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nubtan anliyomusun gulumBu görüntüye göre(kesin olanı Rabbim bilir tabii) %100 erkek diyorum ama nub 12 haftadan sonra kesinleşir. Değişmeler olabilir 12. haftadan sonra
amin insallahhAminn gulum cok tesekkur ederim tez vakitte darisi basina Insallah
Heveslendirmeyi pek istemem ama anlıyorum eğer net görünüyor ise nub. Kendi çocuklarımı ve ablalarımın çocuklarını nub ile doktordan önce ben söyledimSen nubtan anliyomusun gulum
Isaret çubuğundan cokda emin olamadim nubdan ama gördüğüm nub ise kız gibi duruyor sizin bebişAy benim kese gibi ben erkek hissediyorum bende hala öğrenemedim çogu kiside erkeğe benzetti![]()
Canım İnan artık benim için tek Önemli olan sağlıklı olması kız erkek gerçekten fark etmiyor Dün ne kadar saçmaladığımi fark ettim ve çok pişmanım Allah'tan hayırlısını diliyorum teşekkür ederim yorumun içinIsaret çubuğundan cokda emin olamadim nubdan ama gördüğüm nub ise kız gibi duruyor sizin bebiş![]()
Tabiî ki önemli olan sağlıklı olması ama olmayanı da istiyor insan. Inş tahminim doğru çıkar hayırlısı ile bir oğlun olurCanım İnan artık benim için tek Önemli olan sağlıklı olması kız erkek gerçekten fark etmiyor Dün ne kadar saçmaladığımi fark ettim ve çok pişmanım Allah'tan hayırlısını diliyorum teşekkür ederim yorumun için
Aminnn canim Insallah muhakkak yazicam buraya sonucu ilgin icin tekrardan cok tesekkur ederimTabiî ki önemli olan sağlıklı olması ama olmayanı da istiyor insan. Inş tahminim doğru çıkar hayırlısı ile bir oğlun olur
Hadi bakalim tum tahminler erkek diyor hayirli saglikli olsun INSALLAHH tesekkur ederim yorum icin canimcanım erkek
Ne demek kuzucum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başımaHadi bakalim tum tahminler erkek diyor hayirli saglikli olsun INSALLAHH tesekkur ederim yorum icin canim
Amin canım Çok sağ ol tez vakitte İnşallah senin de kucagin dolsun ♡Ne demek kuzucum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma![]()
Zelihanin tahmini bende tutmadı canım bütün belirtiler yorumlar hep erkek dendi baştan beri 3. Kızım olacak nasip olursa sen kendini kıza hazırla erkek olursa sürpriz olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah.Insallah zeliham tahminlerin tutuyormu genelde canim benim adimda nilay bu arada
Amin canim sen ikraya sormusmuydun ikrada mi sana erkek demistiZelihanin tahmini bende tutmadı canım bütün belirtiler yorumlar hep erkek dendi baştan beri 3. Kızım olacak nasip olursa sen kendini kıza hazırla erkek olursa sürpriz olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah.
Ikra nubtan önce hep erkek gibi dedi nub zamanı attım kıza benziyor nubu dedi.Amin canim sen ikraya sormusmuydun ikrada mi sana erkek demisti
Genelde tutuyor ikranin tahminleri Allaha hayirlisi neyse onu nasip etsin gulum dedigin gibi kiza alistiriyorum kendimi kiz isimlerine bakiyorum erkek olursa surpriz olur dedigin gibiIkra nubtan önce hep erkek gibi dedi nub zamanı attım kıza benziyor nubu dedi.
Sağlıkla kucağına al canımKizlarrr bildiniz hepinize cok tesekkur ederim ALLAHA HAMD OLSUN bir oglum olqcak Allah nasip ederse saglikli eli ayagi duzgun olsun imanli Kuranli bir evlat olsun Insallah
Aminnnn cok sagolll gulummm Allah razi olsunSağlıkla kucağına al canım
Rabbim güzel günlerini göstersin