Canim bi tek o msjimi gordun her yazdigimda sagliklo eli ayagi duzgun Imanli Kuranli Allahin salih kullarindan bir erkek evlat istedim kizlarim icin hergun sukrediyorum ayrica Allahimiz buyuruyorki bende cok kullarim isteyin istemeyi bilin vereyim asla benden umit kesmeyin RABBIM bunu buyurmusken ben neden istemiyeyim erkek olsun ne olursa olsun diye bir msjimi gordunuzmu gorduyseniz haklisiniz ama asla oyle birsey demedim demem sadece kendimi cok hazirlamistim erkek olacak diye ama olmadigini dusunup cok uzuldum Allah affetsin diye tovbe ettim bunuda yazdim istedigini icinden secip elestirmek icin elestirme basta saglik iman Kuran ahlak sonrada erkek olsun dedim herseferinde komsunun cocugunada uzuldum Allah yardimcisi olsun Insallah ayrica cocugu olmayanlarada Rabbim nasip etsin bunu ben yapmadimki Rabbim yapiyor niye ben suclu sorumlu olayim bundan dolayi hem ne alaka o insanlarin cocugu olmuyor diye (RABBIM TEZ VAKITTE NASIP ETSIN ONLARA DA ) ben erkek bebel istemiyeyim oglu olan kiz kizi olan once saglik sonra her iki cicegi koklamak istiyor sizin soyleminiz suna benziyor dunyada ac insanlar varken sizde yemek yiyor hatta begenmiyorsunuz o zamn yemeyin cocuklarinizi yedirmeyin yapamazsiniz diyimi bu durumda herkesin hayaline duasina dileginede karismayin rica ediyorum