- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Amin allah gönlüne göre versinInsallah canom gonlumden gecen erkek bebek 2 kizim var Rabbim benimkilerede sizinkilerede hayirli saglikli imanli Kuranli akli basinda bir omur nasip etsin
Sagol canim tesekkur ederimAmin allah gönlüne göre versin
Aaaaaa ben sok erkek ya bence kaç haftalık kesin miKizlar bebegim kizmis
Yani dr bisey soylemedi ama nubu paralel gibuAaaaaa ben sok erkek ya bence kaç haftalık kesin mi
İkra ya attın mı o ne dedi bende doktor dedi sandım dur hele daha net değil kiYani dr bisey soylemedi ama nubu paralel gibu
Attim gulum tekrar usg istedi simdi tekrar attim sen ne diyosun bu goruntuye canimİkra ya attın mı o ne dedi bende doktor dedi sandım dur hele daha net değil ki
Kafa erkek gibi duruş kız arada kaldım ama bence de Kıza daha yatkın canım inşallah biz yanılıyoruzdur çok istediğini biliyorumAttim gulum tekrar usg istedi simdi tekrar attim sen ne diyosun bu goruntuye canim
Evet canim cok istiyorum ikra erkek dedi ama emin degil yinede dr a gidene kadar bende erkek dedim icimden ama bilmiyorum artikKafa erkek gibi duruş kız arada kaldım ama bence de Kıza daha yatkın canım inşallah biz yanılıyoruzdur çok istediğini biliyorum
Hayırlısı olsun inşallah erkek Dİr bi daha kine net belli olurEvet canim cok istiyorum ikra erkek dedi ama emin degil yinede dr a gidene kadar bende erkek dedim icimden ama bilmiyorum artik
Insallah canim inan erkege alistim ya bu bi kac gunde kiz gibi gelince usg gozume bayilcak gibi oldum Allah affetsin cok uzuldum istemsizce akalim artik kizmis gibi dusuncem ki dr kiz derse uzulmiyimHayırlısı olsun inşallah erkek Dİr bi daha kine net belli olur
Ayy öyle deme ya hayırlı evlat olsun ötesi yokInsallah canim inan erkege alistim ya bu bi kac gunde kiz gibi gelince usg gozume bayilcak gibi oldum Allah affetsin cok uzuldum istemsizce akalim artik kizmis gibi dusuncem ki dr kiz derse uzulmiyim
Tabiki onceligim hayirli saglikli imanli Kuranli olmasi canimAyy öyle deme ya hayırlı evlat olsun ötesi yok
Bu arada canim sormussun yeni gordum kafam yeni yeni yerine geliyo sata gore 11+6 gunluk ultrasonda 12+4 gunluk ciktiAaaaaa ben sok erkek ya bence kaç haftalık kesin mi
Ben hala erkeğe benzetiyorumBu arada canim sormussun yeni gordum kafam yeni yeni yerine geliyo sata gore 11+6 gunluk ultrasonda 12+4 gunluk cikti
Önden gitmesi de erkek olma ihtimalini arttırırBu arada canim sormussun yeni gordum kafam yeni yeni yerine geliyo sata gore 11+6 gunluk ultrasonda 12+4 gunluk cikti
Canim nubu isaretleyebilirmisin rica etsemBen hala erkeğe benzetiyorum
Ayrıca daha paralel olup erkek çıkanı da gördüm inşAllah sizinki de öyle olur
Ikrada erkek dedi canim bu bebek erkek dedi en sonÖnden gitmesi de erkek olma ihtimalini arttırır
Bende doktor dedi sandim.Önce sağlıklı olsun.Bence erkekEvet canim cok istiyorum ikra erkek dedi ama emin degil yinede dr a gidene kadar bende erkek dedim icimden ama bilmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?