- 19 Aralık 2024
- 311
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi kunfeyekun11
-
sizin kac haftalık dr yorumda bulundumu keske anlasam yorum yapardım size
Haha ben kesin konuştum onlardan önceİyi ayri doktor kıza benzetti ama kesin konusmadilar
Banada tahminde bulunabilir misin salıya randevu buldum 20 haftası bitmiş olacak çok merak ediyorum elimdeki görüntü 13.haftadan doktor 17de kiza benzetti ama ayağını koydu göstermedi bı türlüBence kesin kız hem de
Ya bende kıza benzettim başka belirgin fotoları varsa atsana bilirim ben kesin söylerim daha netleri varsa atBanada tahminde bulunabilir misin salıya randevu buldum 20 haftası bitmiş olacak çok merak ediyorum elimdeki görüntü 13.haftadan doktor 17de kiza benzetti ama ayağını koydu göstermedi bı türlü
Kız gibi erkek gibi diyenler neye göre yorumluyor çok merak ediyorumdoktor emin değilim dedi bugun 13 hafta olduk. emin konusmadı sizce Ikılı tarama testine gittik ordan ultrason fotomuz
En net bunlar var diğerleri 8 ve 6 haftaliktan devlette takip ettiğim için görüntü vermiyorlar istemedikçe bende o heyecanla unutuyorum istemeyiYa bende kıza benzettim başka belirgin fotoları varsa atsana bilirim ben kesin söylerim daha netleri varsa at
En net bunlar var diğerleri 8 ve 6 haftaliktan devlette takip ettiğim için görüntü vermiyorlar istemedikçe bende o heyecanla unutuyorum istemeyi
Baştan beri erkek doğuyor içime ama kiz istiyoruz çok teşekkür ederim hadi inşallah ponçik ponçik bı kızçem olsun çok isterimYaa anladım ama kız gibi duruyor doktorlar doğru demiş
Gerçekten de öyle benim de kızım var 1yas 3 aylik şu an yani bambaşka bisey Rabbım isteyen herkese nasip etsinBaştan beri erkek doğuyor içime ama kiz istiyoruz çok teşekkür ederim hadi inşallah ponçik ponçik bı kızçem olsun çok isterim
Aynen öyle olduHaha ben kesin konuştum onlardan önce
Ben kıza benzettimÖncelikle Rabbim en kısa sürede bu duyguyu size tattırsin inşallah. Anlıyorsaniz benimkine bakabilir misiniz rica edersem
hiç. ummadıgın anda oluyor bazen sana dua edeceğim rabbim kucagını bos bırakmasın en kısa zamanda mucize haberi alırsın inşAllahAllah razı olsun canım 9 aydır istiyoruz ama olmadı inşallah olurda sanada güzel haberimi yazamk nasip olur
keske bende anlasam ama bazı ınsanlar cidden anlıyoKız gibi erkek gibi diyenler neye göre yorumluyor çok merak ediyorum
Gözlerim doldu okurken inşallah inşallah iyiki varsınhiç. ummadıgın anda oluyor bazen sana dua edeceğim rabbim kucagını bos bırakmasın en kısa zamanda mucize haberi alırsın inşAllah
doktor emin değilim dedi bugun 13 hafta olduk. emin konusmadı sizce Ikılı tarama testine gittik ordan ultrason fotomuz
Yüksek ihtimalle kız
Bende atsammı acaba kese görüntüsünden anlarlarmıkeske bende anlasam ama bazı ınsanlar cidden anlıyo
Yaa banada bakar mısınız rica etsemYaa anladım ama kız gibi duruyor doktorlar doğru demiş
Bu kadar küçük anlamıyorum kiiYaa banada bakar mısınız rica etsem
sende iyiki varsınGözlerim doldu okurken inşallah inşallah iyiki varsın
atın. belki anlayan olurBende atsammı acaba kese görüntüsünden anlarlarmı2 ihtimal var zaten biri kız diyor diğeri erkek ikisinden biri tutuyor diyelim bence buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?