Cinsiyete göre kusmanın daha sık yada az olması

Panikli anne

"Amma velakin,her şey nasip.."
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
707
959
53
29
Kızlar az önce bi makale okudum da dikkatimi çekti hamileler de genel olarak %83 oranında kusma görülüyormuş ayrıca kız bebeğe hamile olanlarda erkek bebeğe nazaran daha fazla kusma görülüyomuş sizce doğrumu hamile olanlar yada doğuranlar sorun size kusma yaşadınız mı cinsiyetler neydi :)

İki oğlumda koku hassasiyeti yaşadım. Bu hamileliğimde zirveydi ve kustum da o zaman anlamıştım cinsiyetin farklı olacağını. Kızım olacak Rabbim izin verirse inşallah. Bende okumuştum kızlar daha fazla hormon salgıladığı için mide bulantısı çok olurmuş. İstisnalar olsa da genelde geçerli diye düşünüyorum.

Bence kişiden kişiye değişiyor oğlumda 1 ay kadar hassasiyet oldu şuan kıza hamileyim yine aynı ilk ay oldu o kadar
2 hamileliğim arasında hiç bi fark yok desem yeridir.

Bende şuan yeni hamileyim 6 haftalık ama aşırı derecede bulantı ve kusma var berbat durumdayım oğlumda hiç böyle olmamıştım sadece sabahları hafif bir bulantım olur geçerdi ama bunu bilmiyorum henüz ama çok kötü oldum bunda

Kızlar az önce bi makale okudum da dikkatimi çekti hamileler de genel olarak %83 oranında kusma görülüyormuş ayrıca kız bebeğe hamile olanlarda erkek bebeğe nazaran daha fazla kusma görülüyomuş sizce doğrumu hamile olanlar yada doğuranlar sorun size kusma yaşadınız mı cinsiyetler neydi :)
Oğlum olucak 6.cı haftadan 14.cü haftaya kadar bulantıdan öldüm kaç kutu ilaç kullandım 5 kilo verdim su dahi içemezdim

Merhaba, ben de bir araştırma da okumuştum, benim oğlumda hiç bulantim olmadı, şimdi 6 aylık hamileyim ve kızım olacak. Doğuma az kalmasına rağmen hâlâ kusuyorum.😊

Oğlumda hiç bulantım olmadı.kızımda da iki üç kere bütün gün süren bulantılarım olmuştu.

Kızıma hamileyken hic kusmadim 3 ay bulantı yasadim oğluma hamileyken 9 ay kustum🤦‍♀️

Bir kızım var ikinciye hamileyim erkek iki gebeliğim de hemen hemen aynı bulantılar bünyeye kişiye göre bence cinsiyete göre olduğunu sanmıyorum

Bir kızım var ikinciye hamileyim erkek iki gebeliğim de hemen hemen aynı bulantılar bünyeye kişiye göre bence cinsiyete göre olduğunu sanmıyorum
Evet yorumları okuyunca herkesde farklılık gösterebiliyomuş canım :) bende ilk oğlumda hiç kusma olmadı hafif bulantı oldu 1 2 hafta sabahları o kadar çok rahattı bunda bulantı oluyor kusmayı da hiç sevmem İnşallah diyeri gibi rahat geçer 🤣

İlk kızımda kusmadim ama okadar.cok bulantım olduki herşeyden tiksindim.
İkinci kızımda yine kusmadim ama bulantım az.oldu.
Üçüncüye hamileyim bulantım yok kusmam yok. Hayırlısı olsun 🤔

Back
X