- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
- Konu Sahibi Merve derin
-
Bu sene kız senesi ama bakalım ne olucak :) sen puan tam kaçsınValla bende senin durumundaymbizimkide baya hareketliydi 11 haftalık baya yerinde durmuyordu
11 hafta 1 günlük dahaBu sene kız senesi ama bakalım ne olucak :) sen puan tam kaçsın
Özelede gdyorum şuan cinsiyet tam belli değil doyordu11 hafta 1 günlük daha
Ayy özelde öğrenirsin 13e bence :) benimde 10unda randevum var 16 oluyoruz eğer yine belli olmazsa bende özele gidicem hemen :)Özelede gdyorum şuan cinsiyet tam belli değil doyordu
Az çok tahminde bulunuyorlar bende sanki anladım gibi ama beklyecemAyy özelde öğrenirsin 13e bence :) benimde 10unda randevum var 16 oluyoruz eğer yine belli olmazsa bende özele gidicem hemen :)
Ne gibi tahmin etti seninkini :)Az çok tahminde bulunuyorlar bende sanki anladım gibi ama beklyecem
Biraz erkeğe benziyor dedi ama şuan birşey diyemem sonra yanlma oluyorNe gibi tahmin etti seninkini :)
Biraz erkeğe benziyor dedi ama şuan birşey diyemem sonra yanlma oluyor sonra kızda olablr dedi
Hadi hayırlısı canım :) randevun ne zamanBiraz erkeğe benziyor dedi ama şuan birşey diyemem sonra yanlma oluyor
Hadi hayırlısı canım :)
Ayy benimde 10unda birer gün arayla öğrenicez inşallah :)9 gün sonra ama sonradan kızda olablr dedi ikilemde kaldı
Tamam ikimizde yazalım o zamanAyy benimde 10unda birer gün arayla öğrenicez inşallah :)yaz bana merak ederim
Evet öyle boşversenize umursamadım bile insan hoşgörü olmalı sizin düşünceniz için de teşekkür ederimNe var yani genelde cıkıyor yada bilmem belli olmaz demek cok mu zor demekki cok merak ediyor empati kurmak zor olmasa gerek üzüldüm böyle bir yoruma iki tarafı da tanımam etmem ama üzücü gercekten
Benimde bi kızım var ama kızım olduğunu bilmiyor doktor 13 haftalık ti benimki devlet hastanesi gidiyorum söylemedi küçük diyeYaa bana da söyleemdi bende kız diyemi söylemedi diorm cunku 2 kızım var sanki bunun da bacak arası boş gibi geldi bana
Sizinki ne oldu çok merak ediyorumEvet öyle boşversenize umursamadım bile insan hoşgörü olmalı sizin düşünceniz için de teşekkür ederim
ErkekmişSizinki ne oldu çok merak ediyorum
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereÇok sevindim senin adına hayırlı olsun
Bakalım bizimki ne olacak benim tahminim tuttuTeşekkür ederim darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?