- Konu Sahibi Merve derin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet belirleme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Merve derin
Bana da yorum yapabilirmisinz kızlar bence cok merak edenlerdenm
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Evet gerçekten doğruNe var yani genelde cıkıyor yada bilmem belli olmaz demek cok mu zor demekki cok merak ediyor empati kurmak zor olmasa gerek üzüldüm böyle bir yoruma iki tarafı da tanımam etmem ama üzücü gercekten
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Kaç haftalıkBana da yorum yapabilirmisinz kızlar bence cok merak edenlerdenm
10 hafta 1 gün lük dedi doktor ancak son adetme göre 10.3 olmalıKaç haftalık
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Benim 10 hafta 5 gündü söylemedi cinsiyeti10 hafta 1 gün lük dedi doktor ancak son adetme göre 10.3 olmalı
Yaa bana da söyleemdi bende kız diyemi söylemedi diorm cunku 2 kızım var sanki bunun da bacak arası boş gibi geldi banaBenim 10 hafta 5 gündü söylemedi cinsiyeti
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Normalde erkek olunca az çok tahmin de bulunuyolar ama bacak arası 10 haftada erken diyorlar yaYaa bana da söyleemdi bende kız diyemi söylemedi diorm cunku 2 kızım var sanki bunun da bacak arası boş gibi geldi bana
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Kızlar bende bir tahmin alabilir miyim ?
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Daha küçük ya erkek olablir miKızlar bende bir tahmin alabilir miyim ?Eki Görüntüle 3512414
Peki sence benm ki ne yani ne hissettnNormalde erkek olunca az çok tahmin de bulunuyolar ama bacak arası 10 haftada erken diyorlar yap
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Kaç haftalıkPeki sence benm ki ne yani ne hissettn
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Tam 13 burda :) Doktora sordum daha bu hafta cinsiyet belli olmaz dedi valla özellerde 11 12de net birşey diyorlar genelde :)Daha küçük ya erkek olablir mi
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Evet özelde gerçekten söylüyorlarTam 13 burda :) Doktora sordum daha bu hafta cinsiyet belli olmaz dedi valla özellerde 11 12de net birşey diyorlar genelde :)
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Cidden insan çok merak ediyor yaEvet özelde gerçekten söylüyorlar
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Aynen :) ya aslında önemi var mı çokta yok hele ilk çocukta :) Ama herkesin gönlünde bir istek var almak istediklerimiz var herşeyden öte merak yani ve zaman uzadıkça sürekli fikirlerimiz değişiyor strese girdim ben şahsen, ilk 10 hafta full kız istedim hatta erkek olur belki diyenleri azarlıyordum :) son 3 4 haftadır erkek istiyorum :) süreç daha çok ilerlerse çift cinsiyet falan isticem diye korkuyorumCidden insan çok merak ediyor ya
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Hahahahahahahaaa valla bazı insanlar gerçekten cinsiyet tahmininde nokta atışı yapıyorlar erkek bebekler daha gelişimi erken oluyor diyorlar benimde ilkAynen :) ya aslında önemi var mı çokta yok hele ilk çocukta :) Ama herkesin gönlünde bir istek var almak istediklerimiz var herşeyden öte merak yani ve zaman uzadıkça sürekli fikirlerimiz değişiyor strese girdim ben şahsen, ilk 10 hafta full kız istedim hatta erkek olur belki diyenleri azarlıyordum :) son 3 4 haftadır erkek istiyorum :) süreç daha çok ilerlerse çift cinsiyet falan isticem diye korkuyorum
- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
Valla gelişimini falan bilmiyorum 7. Haftada birde 13te gittim :) 13te gittiğimde ayaklarını bir dk durdurmadı koşuyordu resmen :) insanda görünce hevesleniyor hep görmek istiyorum :) ama cinsiyet belli olsa en azından kıyafet eşya falan oyalanırdıkHahahahahahahaaa valla bazı insanlar gerçekten cinsiyet tahmininde nokta atışı yapıyorlar erkek bebekler daha gelişimi erken oluyor diyorlar benimde ilk
- 27 Kasım 2024
- 88
- 21
- 3
- 31
Valla bende senin durumundaym bizimkide baya hareketliydi 11 haftalık baya yerinde durmuyorduValla gelişimini falan bilmiyorum 7. Haftada birde 13te gittim :) 13te gittiğimde ayaklarını bir dk durdurmadı koşuyordu resmen :) insanda görünce hevesleniyor hep görmek istiyorum :) ama cinsiyet belli olsa en azından kıyafet eşya falan oyalanırdık