- 3 Mayıs 2023
- 499
- 829
- 23
- 23
- Konu Sahibi Merve derin
Erkek gibi duruyorArkadaşlar 10 hafta 5 günlük hamileyim sizce cinsiyet ne olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi duruyorArkadaşlar 10 hafta 5 günlük hamileyim sizce cinsiyet ne olabilir
Valla bir hafta sonra öğrenecem o kadar merak ediyorum ki insan sabırsız oluyorErkek gibi duruyor
Gönlünüzdeki neyse o olsun inşallahBakalım bizimki ne olacak benim tahminim tuttu![]()
Hastanede kalbim duracak sandım ben çok heycanliydimValla bir hafta sonra öğrenecem o kadar merak ediyorum ki insan sabırsız oluyor![]()
İnan öyle oluyor yaaaHastanede kalbim duracak sandım ben çok heycanliydim![]()
Aynen bildiniz ama insan kendiniki tahmin edemiyor ben öyle olmuştumİnan öyle oluyor yaaainan senin adına çok sevindim ama tahmin etmiştim erkek diye
Şuan o durumdayımAynen bildiniz ama insan kendiniki tahmin edemiyor ben öyle olmuştum![]()
Bana da yorum yapabilirmisinz kızlar bence cok merak edenlerdenm![]()
Bence erkekMerhabalar, 11+4 haftalık gebeyim . Yorumlarınıza talibim kızlarkız mı erkek miii
![]()
Erkek hissediyorum bende ama bacak arasını doktor gösterdiğinde çok belirgin bişey yoktu . küçük daha şuan yorum yapmayacağım dedi doktorBence erkek![]()
Benim sizce nedirBence erkek![]()
Bu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibiRica etsem bizede bakarmısınız 16 haftalık
Eki Görüntüle 3514401
Erkeğe mi benzettinizBu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibi![]()
Ben orda 3 çıkıntı görüyorum ama işte bir umutturBu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibi![]()
Bence bu çok belli erkek benceRica etsem bizede bakarmısınız 16 haftalık
Eki Görüntüle 3514401
Bence erkekMerhabalar, 11+4 haftalık gebeyim . Yorumlarınıza talibim kızlarkız mı erkek miii
![]()
Erke
Bizimde erkekmişBakalım bizimki ne olacak benim tahminim tuttu![]()
![]()