- 3 Mayıs 2023
- 473
- 825
- 23
- 22
- Konu Sahibi Merve derin
-
Erkek gibi duruyorArkadaşlar 10 hafta 5 günlük hamileyim sizce cinsiyet ne olabilir
Valla bir hafta sonra öğrenecem o kadar merak ediyorum ki insan sabırsız oluyorErkek gibi duruyor
Gönlünüzdeki neyse o olsun inşallahBakalım bizimki ne olacak benim tahminim tuttu
Hastanede kalbim duracak sandım ben çok heycanliydimValla bir hafta sonra öğrenecem o kadar merak ediyorum ki insan sabırsız oluyor
İnan öyle oluyor yaaaHastanede kalbim duracak sandım ben çok heycanliydim
Aynen bildiniz ama insan kendiniki tahmin edemiyor ben öyle olmuştumİnan öyle oluyor yaaainan senin adına çok sevindim ama tahmin etmiştim erkek diye
Şuan o durumdayımAynen bildiniz ama insan kendiniki tahmin edemiyor ben öyle olmuştum
Bana da yorum yapabilirmisinz kızlar bence cok merak edenlerdenm
Bence erkekMerhabalar, 11+4 haftalık gebeyim . Yorumlarınıza talibim kızlarkız mı erkek miii
Erkek hissediyorum bende ama bacak arasını doktor gösterdiğinde çok belirgin bişey yoktu . küçük daha şuan yorum yapmayacağım dedi doktorBence erkek
Benim sizce nedirBence erkek
Bu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibiRica etsem bizede bakarmısınız 16 haftalık
Eki Görüntüle 3514401
Erkeğe mi benzettinizBu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibi
Ben orda 3 çıkıntı görüyorum ama işte bir umutturBu sene kız senesi diyorlar ama erkek senesi gibi
Bence bu çok belli erkek benceRica etsem bizede bakarmısınız 16 haftalık
Eki Görüntüle 3514401
Bence erkekMerhabalar, 11+4 haftalık gebeyim . Yorumlarınıza talibim kızlarkız mı erkek miii
Erke
Bizimde erkekmişBakalım bizimki ne olacak benim tahminim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?