Cinsiyet tahminleri çin takvimi vs....

tuanayade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
17
0
36
İzmir
Sevgili hanımlar daha önce olsa gülüp geçerdim ama 2. Hamileliğimde elimde olmasa da çin takvimi ve rus takvimini denedim... şu an oğlum olacak sonuç tuttu...benim gibi deneyip tutan var mı 5 bayan denedik biz hepimizin tuttu.... Yumurtlama günlerinizi çıkarın deneyelim.....

Doğru bile olsa ne önemi varki. Önemli olan sağlıklı olması. her ikiside canından bir parça oluyor sonuçta.

tabi ki bi önemi yok eğlence olsun diye geleceği ve olacağı bi tek rabbim bilir.bu sadece permütasyon ve olasılık hesabı ...

pco maduruyum gecen ay tedavım bıtttı ama elerde ayaklarda kı eklem agrıları bel agrıları mıdede kasılmalar oluyor sunucunu anlamadım ama benım yumurtalama gunum 24 tu normal adet duzensızlıgı yasamasam da 10 temmuzda bat

ya ben anlamadım bu çin takvimini ben şuan 23 yaşındayım temmuz doğumluyum yaşımın üstüne bir mi ekleyeceğim
2 mi ne kadar kötü anlatmışlar sitede site versenize kızlar

aynen nasıl oluyo bende 16 haftalık hamileyim merak ediyorum eglencesine işte bakmak istiyorum ama anlamadımki nasıl?

bi sayısalcı olarak bende zor anladım şimdi o takvimden yaşınızı hesaplayın yazıyo oraya tıkladığınızda açıklaması var örneğin ben 85 ocak 15 de doğdum 85 yılı için ocak birle şubat arası 2 yaş ekliyo ona göre hesaplayın

ona buna bişey eklemeyin direk yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı söyleyin hesaplayayım.10 kişeden 9 unda tuttu 1 i detutmadı oda üstüne gördüğü için....

ona buna bişey eklemeyin direk yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı söyleyin hesaplayayım.10 kişeden 9 unda tuttu 1 i detutmadı oda üstüne gördüğü için....

Çok merak ettim:) 18.01.1984 doğumluyum ben, SAT25 Haziran ve 6. haftamdayım(bana göre), doktorumun söylediğine göre 1 haftalık bir geç döllenme var normalde 7 haftalık olmalıymış..

Yeterli mi bu bilgiler? cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum

canım ben 1993 aralık doğumluyum ve kasımda hamile kaldım hesaplayabilir misin şuan 7 hafta 1 gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…