Cinsiyet tahmini

ilk gunden beri erkek dedim dediğimde cıktı zaten tum belirtilerde erkekti çin takvimi rus takvimi bilmemne takvimi hepsinde erkek cıkıyodu

Tatlı ekşi ayrımına inanmıyorum ben ya arkadaşın oğlu vardı sürekli ekşi yiyordu

canım benimki net değil ama büyük ihtimalle erkek dedi doktor. bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin inşallah nasılsın neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor

Allah bağışlasın hepimizinkini.hamilelikte iyi gidiyo malum aynı şeyler senin nasıl gidiyo bebişin nasıl?

evet evet bende hissediyorum ama ben bu aralar cok stresliyim bebegimde stresli dogar diye korkuyorum salak bi kadının yüzünden

canım stres yapma zaten hassas bi dönemdeyiz etrafındakileri takmamaaya ne olduki bi problemmi var

canım stres yapma zaten hassas bi dönemdeyiz etrafındakileri takmamaaya ne olduki bi problemmi var
bilmiyorumki sorun nerde :2: ya ben evlenmeden önce bi tanıdıgım kadın takmıstı kafayı bana. işin aslı şuki bu kadının kocasının telinden beni birgün arandılar kim aradı bilmiyorum artık. sora bende kayıtlı olmadıgından aradım kadın cıktı tele vay efendim sen kocamlamı konusuyorsun kadında bizim komsumuz o zamanlar ben 14 yaşlarımda oda 25 falandır ve ben kendimden adım kadar eminim yapmadım öle bişey. kadın taktı bana o günden beri nerde bi tanıdıgımı görse konusuyor. iş biraz uzun ama buna sanıyorum birazda annem sebeb. ben hiç şucum yokken günah keçisi secildim. ama o kadına hakkımı helal etmiyorum. beni huzursuz ettigi için iftira attıgı için ahımda büyük hiç affetmeyecegim ben kendini geliştiren habire eğitime zaman ayıran biriyim zoruma gidiyor böyle ucuz ve sacma bir konu içinde yer alıyor olmak cok dolmuştum kusura bakma sana anlatıp rahatlarım diye düşündüm. ŞU mutlu günlerimde bu sacmalıgı yasamak üzüyor beni.

canım boşver üstünden yıllar geçmiş tabi hala kadının takınıtı haline getirmeside ilginç altında bi iş var gibi neyse tatlım sen bugünlerin tadını cıkar öyle manyklara laf anlatsanda anlamaz zaten hem bizimde başımıza kuzenimle böyle bişey gelmişti benim eski telefon numaramı başka birine satmışlar oda beni arıcam diye eski numaramı çaldırmış kadın arayıp laf saymış kocamı neden rahatsız ediyosun falan diye ama seninkinde ilginç olan tanıdığın biri olması tabi neyse boşver sen bebişini düşün bebişe slm :)

as canım bebişimde senin kıza selam söylüyo haklısın takmamam lazım. sinek küçük ama mide bulandırıyor işde. neyse sıkıntı etmeye degmez la havle cekiyorum.senin birdahaki doktor randovun ne zaman doktor nasıl dogum yapacagınla ilgili bilgi veriyormu

bebişiminde ona slmı var :) canım benimki ayın ikisinde hiç doğumu konusmadım sana bişey dedimi doktorun geçen ay 3lü taram testi yapalım dedi bende onu düşünüyorum sen yaptırdınmı ben ikiliyi istemedim 3lü hakkındada ayrıntılı bilgi alıp ona göre karar vericem.

Arkadaslar.doktorlar.cinsiyeti sadece pipi yi gorup gormeyerekmi erkekmi kizmi oldugunu anliyolar yoksa kemiklerinden vs ordan falanda gorebiliyolarmi?

bende ikili taramayı yaptırmamayı düşündüm bi an ama sora da karar değiştirip yaptırdım şükürler olsun hersey yolunda cıktı iyikide yaptırdım merakla beklerdim acaba bi durum varmı diye içim rahat etti. bende önümüzdeki hafta gidegim doktora daha soraki haftayada ayrıntılı ultrason randovum var. doktor banada bişey demedi zaten ben eşimin çelıştıgı üniverste hastahanesine gidiyorum her ay değişiyor doktor malesef tek bir doktorumuz yok. dogum içinde ne yaparım bilmiyorum.

Arkadaslar.doktorlar.cinsiyeti sadece pipi yi gorup gormeyerekmi erkekmi kizmi oldugunu anliyolar yoksa kemiklerinden vs ordan falanda gorebiliyolarmi?
canım sanırım pipiyi görerek tanıyor. ama bende net bilmiyorum öle tahmn ediyorum hatta bazen plesanta ilede karıstırlabiliyor. bi tanıdıga erkek demişler dogum yapıncaya kadar öle sanmışlar dogumda kız oldugu anlaşılmış

iyi maşşalah bebişine :) doktorunun değişmesi pek iyi olmuyomuş ama eşin ordaysa halleder diye düşünüyorum bu arada benim eşimde hastanede çalışıyo ama diş hastanesi bana yaramıyor

iyi maşşalah bebişine :) doktorunun değişmesi pek iyi olmuyomuş ama eşin ordaysa halleder diye düşünüyorum bu arada benim eşimde hastanede çalışıyo ama diş hastanesi bana yaramıyor
allah razı olsun teyzesii bizim babamızında pek faydası oldugu söylenemez dogrusu ben kendim yürütüyorum işlerimi. ama doguma yakın faliyete gecirecegim eşimide ordan prof ayarlasın diye önemli olan dogum. zaten bize şimdi asistanlar bakıyor. allah yardımcımız olsun canım dogum zor olay bi avazda inşallah

Amin canım Allah hepimiz yardımcısı olsun.

tamam yazarım canım umarım gösterirde bizde rahatlarız:)

canım o ekşiye tatlıya tuzluya bakmıyor bence ben 19-2 haftalık hamileyim bu gun gıttım kızım olacakmıs ben tatlı yemezdım delı gıbı cıkolata yer oldum. Ama işin garibi ekşiden de vaz geçemiyorum avya bayılıyorum limon portakal allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin tek bıldıgım eger hareketlerını erken hıssettıysenız kız ama daha gecse erkek ben 3.5 aylıkken hissettim hareketlerini cok mutluyum cok guzel bır duygu :) Allah herkese nasıp etsın İnşallah.

aynen annede bana hamileyken baklava ve turşu yermiş :) banada kıza benziyo dedi inan hiçumrumda değildi cinsiyeti tek istediğim ona ciciler almak sırf bu yüzden merakım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…