Bebegin hareketlerini erkenden hissedilirse bebek erkek derler ama internetten flnda araştırdım ..yanlış mı biliyorum acaba ?
Hergün deli gibi çikolata yiyen ben nefret eder oldum işin tuhafı ben turşu falanda yiyemiyorum. Ama limon benim kahramanım oldu hamilelik suresinceBebeğim ne olacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama merakta etmiyor değilim açıkcası :) haftaya ikili testimi yaptıracağım yaptıran varmı? nasıl oluyor? acaba o zaman görünür mü cinsiyeti?
Kizlar çaydan ve et tavuktan tiksinmeye basladim ilkinde de aynen boyleydim bulantim yok diye sevinirken yeni yeni başlıyor sanirim ya berbat bir his ağızda sürekli acı bir tat offf cok fena( sizde de böyle mi?
bende hep sucuk ve et istedim oğlum olacak sanırım tam kesin olmasada vee tatlıdan hep nefret ettim. bakiyata ve yeşillige ve limonlu ve tursu gibi seyleri cok sevdim heleki acı delisi oldum. 2 farklı doktor büyük ihtimal erkek diyor darısı sizin basınızakızlar benim daha 6. haftadadaha belirlenmesine çok var biz eşimle kız delisiyiz kızım olsun diye yanıp tutuşuyorum. Çin takvimine göre kız olacak benim içime de kız olacak gibi doğuyor ama eşim ve çevredekiler erkek olacak diyorlar Sağlıklı olsun da ne olursa olsun rabbim ama sağlıklısını nasip etsin.
ben zaten hep ekşi severdim tatlı ile aram yok o yüzden bir değişiklik olmadı. Öyle mide bulantılarım tiksinmelerim de yok erken mi?
Bende ki ilginçlik sucuk tutkusu yemiyorum bebeğe zararlı olur diye ama aklımdan da çıkmıyor heheheehbence pisboğazlık bendeki
Kizlar çaydan ve et tavuktan tiksinmeye basladim ilkinde de aynen boyleydim bulantim yok diye sevinirken yeni yeni başlıyor sanirim ya berbat bir his ağızda sürekli acı bir tat offf cok fena( sizde de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?