- 2 Ekim 2022
- 78
- 9
- 1
- 30
Hayırlısı olsun cnm Saglıklı olur inşallahÇoğunluk erkek diyor ama Dr kız diyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm Saglıklı olur inşallahÇoğunluk erkek diyor ama Dr kız diyor :)
İnşallahHayırlısı olsun cnm Saglıklı olur inşallah
13 haftalık sizce cinsiyeti ne? Amniyon sıvısı azmis bir
Kıza benzettim ama usg net degil .13 haftalık sizce cinsiyeti ne? Amniyon sıvısı azmis biraz
Kıza benzettim ama usg net degil .
Kıza benzettim ama usg net degil .
rica etsem bide benim ultrasona bakabilir misinizNub paralel bence fotografta diklik yok
Erkekkrica etsem bide benim ultrasona bakabilir misiniz
yaaaa nasıl anlıyorsunuz ben bakıyor bakıyor hiçbir tahmin yürutemiyorum,teşekkür ederim cevabınız icinErkekk
Doktor degilim sonucta burda okuduklarima gore duyduklarima gore yorum yapiyorum. Kiz da cikabilir yaniyaaaa nasıl anlıyorsunuz ben bakıyor bakıyor hiçbir tahmin yürutemiyorum,teşekkür ederim cevabınız icin
Yok gebelik biraz sorunlu geçiyor ruh halindenErkek ister gibi bi halin var sanki CNm
Cnm seninki erkeğe benziyorMerhabalar banada tahminde bulunurmusunuz rica etsem 6 haftalık vajinal ultrason
KızMerhaba arkadaşlar, 14. Haftamızdayız cinsiyet hala belli değil. Dr'umuzda 16. Haftada söylemek en doğrusu olur dedi. Ama tabiki merak işte varsa aranızda tahmin yapabilenler veya ultrason görüntüsünden anlayanlar.tahminlerinizi alabilirsem sevinirim : )