- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
Herkes kız dedi canım nasıl bu kadar eminsin, bak şaşırdım doğrusu
Orası bende kalsın:) bu erkekkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes kız dedi canım nasıl bu kadar eminsin, bak şaşırdım doğrusu
Hadi bakalım sonucu öğrenince paylaşılan
Hadi bakalım,öğrenince yazarımOrası bende kalsın:) bu erkekkkkkk
Haklısın sabırsızlanmakta bakalım doktor ne dicek bizde bekliyoruz sonucu ben kız diyorum sağlıcakla al cnm kucağına inşGenelde hep böyle yorumlar oluyor göstermeyince evet ama erkek çocukları da gostermeyebiliyomuş :) bı kararsız kaldım daha bı hafta var insan sabırsızlanıyor hal böyle olunca
İnşallah çok teşekkür ederimHaklısın sabırsızlanmakta bakalım doktor ne dicek bizde bekliyoruz sonucu ben kız diyorum sağlıcakla al cnm kucağına inş
Kiz bebek ama net degilim çünkü goremiyorum istdigim acidanmerhaba 12+0 tahmin edebilir misiniz? Derinvebebekleri
Eki Görüntüle 3143150 Eki Görüntüle 3143152 Eki Görüntüle 3143153
Teşekkür ederimKiz bebek ama net degilim çünkü goremiyorum istdigim acidan
Bana da yorum yapabilir misinizErkek bu adim gibi eminim
Dr bugün kıza benzettim dedi genitali gördüğünü söyledi :)Orası bende kalsın:) bu erkekkkkkk
Dr bugün kıza benzettim dedi genitali gördüğünü söyledi :)
Erkeğe benzettim nubunu cnm benim büyük oğlumunkide böyleydiEki Görüntüle 3144739
Bugün usgleri
Dün Dr'a gittik kıza benzetti bakalım hayırlısıErkeğe benzettim nubunu cnm benim büyük oğlumunkide böyleydi
Çoğunluk erkek diyor ama Dr kız diyor :)Dün Dr'a gittik kıza benzetti bakalım hayırlısı