Kiz mıMerhaba arkadaşlar, 14. Haftamızdayız cinsiyet hala belli değil. Dr'umuzda 16. Haftada söylemek en doğrusu olur dedi. Ama tabiki merak iştevarsa aranızda tahmin yapabilenler veya ultrason görüntüsünden anlayanlar.tahminlerinizi alabilirsem sevinirim : )
Öyle mi hissettin :)Kiz mı
Yaa nesil anladın pekiBence kız
Bence kız
Teşekkürler,net belli mi gerçekten ya nasıl anliyosunuz
Nub paralel bence fotografta diklik yokTeşekkürler,net belli mi gerçekten ya nasıl anliyosunuz
Teşekkürler, hayırlısı diyelim bakalımNub paralel bence fotografta diklik yok
Amin inşallah teşekkür ederimKesenin yuvarlak olması bir de kız gibi hissettim yinede hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba arkadaşlar, 14. Haftamızdayız cinsiyet hala belli değil. Dr'umuzda 16. Haftada söylemek en doğrusu olur dedi. Ama tabiki merak iştevarsa aranızda tahmin yapabilenler veya ultrason görüntüsünden anlayanlar.tahminlerinizi alabilirsem sevinirim
Merhaba bence kız eğer 14 hafta olmuş doktorda net bişi dememiş kızlar geç gösteriyor kendiniMerhaba arkadaşlar, 14. Haftamızdayız cinsiyet hala belli değil. Dr'umuzda 16. Haftada söylemek en doğrusu olur dedi. Ama tabiki merak iştevarsa aranızda tahmin yapabilenler veya ultrason görüntüsünden anlayanlar.tahminlerinizi alabilirsem sevinirim : )
EvettÖyle mi hissettin :)
Erkek bu adim gibi eminimMerhaba arkadaşlar, 14. Haftamızdayız cinsiyet hala belli değil. Dr'umuzda 16. Haftada söylemek en doğrusu olur dedi. Ama tabiki merak iştevarsa aranızda tahmin yapabilenler veya ultrason görüntüsünden anlayanlar.tahminlerinizi alabilirsem sevinirim : )
Herkes kız dedi canım nasıl bu kadar eminsin, bak şaşırdım doğrusuErkek bu adim gibi eminim
Genelde hep böyle yorumlar oluyor göstermeyince evet ama erkek çocukları da gostermeyebiliyomuş :) bı kararsız kaldım daha bı hafta var insan sabırsızlanıyor hal böyle oluncaMerhaba bence kız eğer 14 hafta olmuş doktorda net bişi dememiş kızlar geç gösteriyor kendinisağlıkla alın kucağınıza inş
Hadi bakalım sonucu öğrenince paylaşıcam
SagliklaHadi bakalım sonucu öğrenince paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?