İlk fotomuz bu 6+4 bu fotoKese biraz büyük, ama kız gibi. Eger ilk fotosu varsa elinizde bakin, yuvsrlaksa kiz, fasulye gibiyse erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk fotomuz bu 6+4 bu fotoKese biraz büyük, ama kız gibi. Eger ilk fotosu varsa elinizde bakin, yuvsrlaksa kiz, fasulye gibiyse erkek
Nuba göre değil skull teorisine göre yorum yapabilirim bebeğin yandan duruşunun olduğu 11-12. Haftaya ait USG fotosu varsa beni etiketleyin yorum yaparım.
6+4 bu fotograftaKese biraz büyük, ama kız gibi. Eger ilk fotosu varsa elinizde bakin, yuvsrlaksa kiz, fasulye gibiyse erkek.
Yaaaa bende heveslendim 8 haftalıkken bi bakar mısınızKese biraz büyük, ama kız gibi. Eger ilk fotosu varsa elinizde bakin, yuvsrlaksa kiz, fasulye gibiyse erkek.
Kız canımEki Görüntüle 3024226
Bana da yorum yaparmisiniz
TeşekkürlerrrKız canım
O zaman bana yorum yapabilir mısınız rics etsem. Karından değil vajinal bakıldıBen de kese daha kucucukken anliyorum cinsiyetini. Kendi cocuklarimda da hic yanilmadim, arkadaslarimin beneklerinde de. En fazla 5 -6 en fazla 7. Haftaya kadarki usglerden anliyorum
Bence erkek. Ama dedigim gibi daha küçük resimlerde kesin tahmindebulunabiliyorum. Hani ilk daha keseyi gormek icin gittigimizde. Sağlıcaklaalin kucaginiza insallahO zaman bana yorum yapabilir mısınız rics etsem. Karından değil vajinal bakıldı
Kızgibi. Sağlıcakla alin kucaginiza insallah. Kese cokdaha küçük olsaydi, daha iyi yorum yapardım.Yaaaa bende heveslendim 8 haftalıkken bi bakar mısınız
Zahmet olmazsa Bana da tahmin de blnurmsnzBence erkek. Ama dedigim gibi daha küçük resimlerde kesin tahmindebulunabiliyorum. Hani ilk daha keseyi gormek icin gittigimizde. Sağlıcaklaalin kucaginiza insallah
Kese yuvarlaga yakin canim, bence kız. Saglikla gelsin insallah
Teşekkür ederim canım amin inşallahKese yuvarlaga yakin canim, bence kız. Saglikla gelsin insallah
Canim bir foto daha buldum daha kucuk bakar misin ?Kese yuvarlaga yakin canim, bence kız. Saglikla gelsin insallah
Canim kız benceCanim bir foto daha buldum daha kucuk bakar misin ?
Ay insallah ya bi oglum var o kadar cok kizim olsun istiyorum kiCanim kız bence
Ben de kese daha kucucukken anliyorum cinsiyetini. Kendi cocuklarimda da hic yanilmadim, arkadaslarimin beneklerinde de. En fazla 5 -6 en fazla 7. Haftaya kadarki usglerden anliyorum
Bir prenses geliyor. Saglikla gelsin.Eki Görüntüle 3027758 vajinal ultrason 5+5. Tahmininiz nedir