Hayirlisi cnm saglikli olsunda gelsin prensesbana kiz gibi geldi kafa yapisi erkeklerinkinden daha cikik duruyor kizlarin
Burdayım aşko sonradan okudum bunuAyy kızlar ne iyi etmişsinizmaşallah kuzucuklara
Ya bu konuda bizim ginnys miydi melek076 mıydı bi yorum yapmışlardı ama unuttumbi davet edin burya yazarlar bişeyler
Burdayım aşko etiketleseydiniz ya ben sonradan gördüm burayıMelek yapıyordu genelde öyle hatırlıyorum banada erkek demişti
Kuzum bana erkek demiştin doktora 12+5 de gittiğimde erkeğe benzetmişti bana tahminin doğru çıktıSevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim
M mucizeOldu aşko seninkini de gördüm ve erkek diyorum
sevdaluk1911 canım sana da en başından beri erkek dedim ve hala o fikirdeyim
Öğrenen varsa yazsın aşkolar
Kuzum benim ki erkek Allah izin verirse. Doktor %80 erkek dedi pipi gibi birsey de gördük bu cuma tekrar bakıcak Allah izin verirseSevgicik aşko sana ne demiştim başta hatırlarsan söyle sanki kız demiştim
M mucizeOldu aşko seninkini de gördüm ve erkek diyorum
sevdaluk1911 canım sana da en başından beri erkek dedim ve hala o fikirdeyim
Öğrenen varsa yazsın aşkolar
Ya hayırla sağlıkla gelsin paşaKuzum bana erkek demiştin doktora 12+5 de gittiğimde erkeğe benzetmişti bana tahminin doğru çıktı
Ay sende yanılmışım demekkiKuzum benim ki erkek Allah izin verirse. Doktor %80 erkek dedi pipi gibi birsey de gördük bu cuma tekrar bakıcak Allah izin verirse
Amin inşallahYa hayırla sağlıkla gelsin paşa
Tamamen hissiyat
9+2 deyim şuan canımAmin inşallahsen naptın nekadarlık oldun
Oy maşallah9+2 deyim şuan canımgebeliğim çok tuhaf gidiyor bulantı arada geliyor kusma yok
Belirli şeylerden iğreniyorum başka da belirti yok çok şükür
Her 2 hafta gidiyordum bu sefer 4 hafta beklemem lazım randevumu
Kuzum vajinalse erkek gibi geldi bana sağlıklı olsunda inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimOy maşallahSağlıklı olsunda inşallah hepsi gelip geçer 12. Haftadan sonra o belirtilerde azalır daha rahat edersin
Aynen öyle canımKuzum vajinalse erkek gibi geldi bana sağlıklı olsunda inşallah
Oy maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?