• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yapabilen var mı? 12. Hafta fotosu 🥰

iremce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
68
27
8
29
Kızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir mi😂 Bi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize yarar 😅

Eklentiler

• IMG_7375.jpeg
    IMG_7375.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 2.345
  • IMG_7374.jpeg
    IMG_7374.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 1.195
Kızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir mi😂 Bi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize yarar 😅
Yerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak 😍🌸 6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım

Kesinlikle kızz 💜

Yerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak 😍🌸 6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Burda 7 hafta 5 günlük🥰 ben hiç anlamıyorum kemik yapısı falan ama içime kız doğuyor 🥰 ilk gebeliğim sağlık olsun da cinsiyeti önemli değil sadece sabırsızlanıyorum 😂 bir de zaman çok var😣

Eklentiler

• IMG_7195.jpeg
    IMG_7195.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 614
  • IMG_7196.jpeg
    IMG_7196.jpeg
    109,5 KB · Görüntüleme: 451
Burda 7 hafta 5 günlük🥰 ben hiç anlamıyorum kemik yapısı falan ama içime kız doğuyor 🥰 ilk gebeliğim sağlık olsun da cinsiyeti önemli değil sadece sabırsızlanıyorum 😂 bir de zaman çok var😣
Ksrından mı vajinal mi peki ? Ben de çok sabırsızlanıyordum ama zaman çok çabuk geçiyor. Öğreneceksin inşallah sağlıkla 🌸🙏🏻

Ben çin takvimine baktım hep doğru çıktı. Annemler babamlar falan hepsi tutuyor. Hatta bir arkadaşım 5 haftalık hamile olduğunu söylediğinde takvimde erkek çıkmıştı. Erkekmiş cidden. 😂

Amin 🙏 her şeyin başı sağlık. Teşekkür ederim yorumların için ☺️

Ben çin takvimine baktım hep doğru çıktı. Annemler babamlar falan hepsi tutuyor. Hatta bir arkadaşım 5 haftalık hamile olduğunu söylediğinde takvimde erkek çıkmıştı. Erkekmiş cidden. 😂
Evet benim çevremde de çoğunda tutuyor Çin takvimi. Bende de erkek diyor ama ultrasonda da sanki kıza benziyor gibi geldi. 😅 gerçekten sabretmek çok zormuş 🥲

Evet benim çevremde de çoğunda tutuyor Çin takvimi. Bende de erkek diyor ama ultrasonda da sanki kıza benziyor gibi geldi. 😅 gerçekten sabretmek çok zormuş 🥲
Bebeğim şuanda 4 aylık. Doğdu yani. Hamişlerin mesajlarını okudukça çok hoşuma gidiyor. O heyecanla beklemeler, beslenmelwr, ultrason fotolarına bakıp nasıl bir şey olacağını hayal etmeler. O kadar güzel ki❤️ Doğduktan sonra daha da güzel oluyor. Nasıl baş ederim diye korkmuştum son aylarda. İnanın çoook güzel başediliyor. Siz taze hamişlere tek tavsiyem doğumdan sonra sütünüzle alakalı ne olursa olsun mama desteğinden korkmayın kızlar. Ben full mama vermek zorunda kaldım. Bebeğimi hiç yormadım bu süreçte yani. İkimiz de kırkırdıyoruz birbirimize. Önemli olan ek gıda ve sonrası. Hepiniz harika anneler olacaksınız. Bebeğinize tek lazım olan sizsiniz. Asla yetersiz hissetmeyin. Siz ona yetebilenntek canlısınız. ❤️❤️❤️

Ne kadar naifsiniz 🥰 evet gerçekten çok heyecanlı bi dönem hamilelik. Hele ki cinsiyeti öğrenene kadar büyük sabır gerekiyor ☺️ benim de ilk bebeğim çekincelerim korkularım oluyor ara sıra. Hani nasıl büyüyecek, baş edebilecek miyim? bi de gurbette olunca 😢 mama konusunda haklısınız sağlıklı olsun da diğer durumları fazla dert etmemek gerekiyor haklısınız🙏 çok teşekkür ederim söyledikleriniz için🥰

Ne kadar naifsiniz 🥰 evet gerçekten çok heyecanlı bi dönem hamilelik. Hele ki cinsiyeti öğrenene kadar büyük sabır gerekiyor ☺️ benim de ilk bebeğim çekincelerim korkularım oluyor ara sıra. Hani nasıl büyüyecek, baş edebilecek miyim? bi de gurbette olunca 😢 mama konusunda haklısınız sağlıklı olsun da diğer durumları fazla dert etmemek gerekiyor haklısınız🙏 çok teşekkür ederim söyledikleriniz için🥰
Hiç korkunuz olmasın. Benim ailem yok yanımda. Tek başıma daha iyi büyütüyorum. Karışan yok her şey bizim istediğimiz gibi 😊

Sanırım 😂 işleri zorlaştırdılar benim için kafamı her şey karıştırıyor. Hep bi tezatlık. Çin takvimi erkek diyor ama Rus takvimi kız😂 sabretmekten başka çarem yok 🥲

Ayyy aynı durumdayız. Çin takvimine göre erkek, Rus takvimine göre kız çıkıyor benimde. Buraya fotoğraf attığımda erkek diyen de oldu kız da😂 ama bebişlerimizin 7.haftadaki ultrason karın görüntüleri aynı sizinkiyle. Bence birimizin bebişi kızsa diğeri de kesin öyle 😂 benimki şu şekildeydi 7.haftada . Neyse sağlıkla gelsinler de😁

Eklentiler

• IMG_3872.jpeg
    IMG_3872.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 567
Back