• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini alabilir miyim ? :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Jane Bennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
483
788
33
34
Kızlar şu an tam 12 haftalık hamileyim . Ultrason fotoğrafından anlayan varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba ?
20190809_161641.jpg

Kizlar merhaba 2 aydır ultrasonda erkek gozukuyo bebeğim hatta ultrason resminde işaretledi bugün 16+0 olduk ve nenkadar ugrastiysak net birşey göremedik ama doktor kız gibi dedi kordon dolanmış bacaklarına ayırt ederim kordonu ama kız gibi dedi naptiysak olmadı yan duruyo ya daha dönse bile hemen tekrar yan donuyo doktorda 2-3 gün sonra bida gel bakalım dedi sizce yanılmış olabilir mi çünkü ben alışverişe başlamıştım

Kizlar merhaba 2 aydır ultrasonda erkek gozukuyo bebeğim hatta ultrason resminde işaretledi bugün 16+0 olduk ve nenkadar ugrastiysak net birşey göremedik ama doktor kız gibi dedi kordon dolanmış bacaklarına ayırt ederim kordonu ama kız gibi dedi naptiysak olmadı yan duruyo ya daha dönse bile hemen tekrar yan donuyo doktorda 2-3 gün sonra bida gel bakalım dedi sizce yanılmış olabilir mi çünkü ben alışverişe başlamıştım
Gostermiyo diye kiz demesi yanlis doktorunuzun benimkide yan yatiyor 12. Haftada gostermedi cunku yan yatinca bacak arasida kapali duruyor 14.haftada tekrar bakildi yan yatiyordu ama doktor zor olsada gordu erkekmis bacak arasi kesin gorunmeden alisveris yapmayin derim

Gostermiyo diye kiz demesi yanlis doktorunuzun benimkide yan yatiyor 12. Haftada gostermedi cunku yan yatinca bacak arasida kapali duruyor 14.haftada tekrar bakildi yan yatiyordu ama doktor zor olsada gordu erkekmis bacak arasi kesin gorunmeden alisveris yapmayin derim
Çok teşekkür ederim doktoruda değiştirmeye karar verdim zaten benimkide yan duruyo sürekli bakalım 20. Haftada gidince tam net belli olur insallah

Cinsiyet tahmini yapmicam ama yerim ben bunları yaaa allahimm cok tatlılar masallahhh😍🙏❤ resimden çıkarıp şapur şupur öpesim geliyo😍 bende haftaya görcem minnosumu. Allah sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin🙏

Back