Başka bı doktor da belli değil dediEki Görüntüle 3502092 benim de kız hissediyorum doktor benziyor dedi ama bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bı doktor da belli değil dediEki Görüntüle 3502092 benim de kız hissediyorum doktor benziyor dedi ama bilmiyorum
KızMerhaba bizim içinde bir tahminde bulunur musunuz ?
Kız tahminimMerhaba bizim içinde bir tahminde bulunur musunuz ?
Erkek tahminimBende cinsiyet tahmini rica ediyorum 12 haftalık
Sağlıklı olsunda tabi bir oğlum olduğu için beklentim kız yoksa cinsiyet sorunda değil ikisini de tatmak adına ilginize teşekkür ederimErkek tahminim
Kız sadece tahmin benimki mesela benimde bir kızım var 13 haftalık hamileyim oğlum olsun çok istiyorum ikisinide tatmak çok istiyorum nasip rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah . İnşallah gönlünde ki olur canımSağlıklı olsunda tabi bir oğlum olduğu için beklentim kız yoksa cinsiyet sorunda değil ikisini de tatmak adına ilginize teşekkür ederim
Tabi canım anlıyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahKız sadece tahmin benimki mesela benimde bir kızım var 13 haftalık hamileyim oğlum olsun çok istiyorum ikisinide tatmak çok istiyorum nasip rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah . İnşallah gönlünde ki olur canım
Kız bebek öle hissettim canimEki Görüntüle 3505548 12 haftalık bize de. Tahminde bulunur musunz? Şu anda 16 haftaligiz ama net olsun diye biraz daha beklemek istiyoruz
Doktorunuz da benziyor dedi ama net konuşmadı hayırlısı Allah' hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlar da.Kız bebek öle hissettim canim
Merhaba bana da bakar mısınızKeseye göre erkek hisselerime gorede erkek rabbim gonlundekini ve sağlıklı Salih evlat nasip etsin belirtilerin neler ben iki kizimdada çok mide bulantısı çektim hep uykuluydum ama oğlumda mide bulantısı pek yoktu uyku Halide yoktu kesen hep sağ taraftaydi kilo artışımda çok yoktu tabi kişiden kiseye değişiyor