- 7 Kasım 2024
- 5
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi duyguozcan
-
Ben kıza benzettim sormadınız mı doktora
Doktorda kıza benzetti ama net değilBen kıza benzettim sormadınız mı doktora
Rica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba şimdiden teşekkürlerBen kıza benzettim sormadınız mı doktora
Anlamıyorum sadece bacak arasına bakıyorum çıkıntı varsa Erkek diye sizinkinizide erkeğe benzettim ama hayırlısı olsunRica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba şimdiden teşekkürler
Sizce çıkıntı var mı bizimkindeAnlamıyorum sadece bacak arasına bakıyorum çıkıntı varsa Erkek diye sizinkinizide erkeğe benzettim ama hayırlısı olsun
Doktorun işaret ettiği yerin orda küçük bir çıkık var sanki tahminimce ama öncelik sağlıklı olmaları tabiSizce çıkıntı var mı bizimkinde
Aynen önemli olan sağlık tabiki burda 11 haftalık şimdi 13 oldukDoktorun işaret ettiği yerin orda küçük bir çıkık var sanki tahminimce ama öncelik sağlıklı olmaları tabikaç haftalık sizin
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAynen önemli olan sağlık tabiki burda 11 haftalık şimdi 13 olduk
Buda yeni resmimiz sizce neAnlamıyorum sadece bacak arasına bakıyorum çıkıntı varsa Erkek diye sizinkinizide erkeğe benzettim ama hayırlısı olsun
Anlamıyorum sadece bacak arasına bakıyorum çıkıntı varsa Erkek diye sizinkinizide erkeğe benzettim ama hayırlısı olsun
Ya banada bakarmısınız detaylıda erkek dediler şimdi kız diyolar Eki Görüntüle 3538268
Erkek gibi hala öğrenmediniz mi cinsiyetini dahaBuda yeni resmimiz sizce ne
Kıza benziyor sizinki deYa banada bakarmısınız detaylıda erkek dediler şimdi kız diyolar Eki Görüntüle 3538268
Bugün doktora gittim tam göremedim ama kıza benziyor dediErkek gibi hala öğrenmediniz mi cinsiyetini daha
Bana Bi yorum yapar mısınızKıza benziyor sizinki de
Sağlıklı olsunlar da bende sadece tahmin yürütüyorum inşallah sağ salim kucağımıza alalımBugün doktora gittim tam göremedim ama kıza benziyor dedi
Sizinkide kız gibi ama sağlıklı olmalı tek temennimizBana Bi yorum yapar mısınız
Yüreğinize sağlık teşekkür ederimSizinkide kız gibi ama sağlıklı olmalı tek temennimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?