• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Partisi Hakkında Anket

Cinsiyet Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• -Saçma buluyorum, yapmam.

OY: 96 72,7%
  • -Bence çok şirin, yapmak isterim.

OY: 36 27,3%

• Ankete Katılan
    132
Çok istiyosan yapmalısın içinde kalmasın 😊Ben baby shower yapmayı çok istiyorum Allah kısmet ederse bebeğim olduğunda yapmayı düşünüyorum .

Gaza gelince insanın içi de heves ediyor bilün mü :KK70:
Ama çok arada olduğum için genelin düşüncesi herşeyi değiştirebilir :KK8:
Benim adamı ikna etmeye değer mi değmez mi nin peşindeyim aslında :KK70:
Çünkü o epey karşı ve ne zaman bir cinsiyet partisi videosu görse gülmekten yarılarak izler o derece konuya uzak :KK70:
bende eşin gibi düşünüyorum acaba kayıp abim olabilir mi ya ? :rolleyes:

Seçenekler yetersiz geldi kuzum ben gereksiz buluyorum açıkçası her iki cinsiyete de sevinirim açıkçası sağlıklı olsun önemli olan o bnm için kaldı ki çevremde benim gibi düşündüğünden o coşku dolu videolar bizde yerini deli mi bunlara bırakır :D ha öğrendiğim zaman eşime sürpriz yapabilirim belki emin değilim tabi onda da yapana saygım var ama ben yapmam o organizasyona vereceğim paraya acırım bı de fakir kafası :D

Bizde moda değildi böyle şeyler :D
Smdi bunda da yapmayacağız :D

Ama senin ilk bebeğin eğer heves ettiysen yap kuzum güzel hatıra olur bnce (:

Ama diğer türlü bnce gereksiz biseymis gbi geliyor

Ya kız ya erkek zaten bu kadar atraksiyona ne gerek var... 😁 Hangisi olursa olsun sevinecek aileler için saçma geliyor bana. Tüketim dünyasının yeni saçmalığı... Haaa babasına bir hoşlukla söylenebilir ama sadece o kadar. Ona vereceğim paraya ağaç dikerim çocuğumla beraber filizlensin. Ona vereceğim parayı sevgi evlerinde büyüyen çocuklara veririm onlar yapsın parti dünyalarına renk gelir 😍

Merhaba anneler, anne olmak isteyenler ve anne adayları 👋
Cinsiyet öğrenme aşamasına girdim Allah'ın izniyle. Eli kulağında ha öğrendim ha öğreneceğim:anneadayı:
Çevremden aklıma girilince cinsiyet partisine heves ettim ama eşim çok karşı, bu tip şeylerden hoşlanmıyor. Bende sizlere danışmak istedim.
Cinsiyet partisine bakış açınız nedir? Saçma mı buluyorsunuz yoksa tatlı mı? Genelin düşüncesine talibim. :KK74:
Anketime katılırsanız sevinirim :halay:
(Tek cevap hakkı var ve oyunuz değiştirilemez)

Saçma bulmuyorum herkesin tercihi ama ben düşünmedim hiç

Back
X