• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Partisi Hakkında Anket

Cinsiyet Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• -Saçma buluyorum, yapmam.

OY: 96 72,7%
  • -Bence çok şirin, yapmak isterim.

OY: 36 27,3%

• Ankete Katılan
    132
Benimki de pek uymuyor Zeynom :KK70:
Polis adamı balon patlatırken düşünmek ne bileyim.. Ama heves de ettim işte :KK70:
Ama heves ettiysen yapp kızz yap vallahi sanki hergünmü yapıcan çok şirin bi anı olur size kuzenimde Yapmıştı Beyaz gitmişti sonra Balonlar patlayınca pempişler havaya saçıldı adamm auuuu aavvv benim gızım oliçak dedi :KK70:Polisse balonu🔫bununla patlatır artık 😃

cinsiyet partisi nasıl oluyo hiç bilmiyom ama ay keşke yapsaydım yaa diceksen ,yap kuzum.içinde ukde kalmasın hiçbişey :KK37: :KK37:
Malim böyle görselde paylaştığım balonlardan var. Genelde 3 siyah balon koyuyorlar ikisi boş birinin içi kızsa pembe erkekse mavi tüylerden dolu.
Karı koca cinsiyeti bilmiyorsun. Bir yakının doktordan öğrenip bu balonlardan hazırlatıyor. İşte eşi dostu topluyorsun.
3 balonu sırayla patlatıyorsun karı koca. Birinin içinden pembe ya da mavi tüyler tepene inince cinsiyeti herkesle birlikte öğrenmiş oluyorsun :KK70: :KK70: :KK70:

Ama heves ettiysen yapp kızz yap vallahi sanki hergünmü yapıcan çok şirin bi anı olur size kuzenimde Yapmıştı Beyaz gitmişti sonra Balonlar patlayınca pempişler havaya saçıldı adamm auuuu aavvv benim gızım oliçak dedi :KK70:Polisse balonu🔫bununla patlatır artık 😃
Bence biz şöyle bir konsept yapalım Zeynom. Balonu hazırlayayım odanın belli bir yerine koyayım. Benim adam odanın kapısından balona nişan alarak 1 el sıksın :KK70: :KK70:
Hiç görülmemiş, özgün bir cinsiyet Partisi olur :KK70::KK70:

Canım ben yapmazdım Ben de saçma buluyorum çünkü ama baby shower tarzında bir kutlama yapılabilir O da cinsiyet belli olduktan sonra çok güzel oluyor Biz kız kardeşime yapmıştık gelen hediyeler de cabası😂😂😂
Benim adam ona da karşı :KK70:
Boşasam mı ben bu herifi ya. Adama mevlidi bile dışarda yaparız dedim. Ne gerek var diyor :KK70:

Malim böyle görselde paylaştığım balonlardan var. Genelde 3 siyah balon koyuyorlar ikisi boş birinin içi kızsa pembe erkekse mavi tüylerden dolu.
Karı koca cinsiyeti bilmiyorsun. Bir yakının doktordan öğrenip bu balonlardan hazırlatıyor. İşte eşi dostu topluyorsun.
3 balonu sırayla patlatıyorsun karı koca. Birinin içinden pembe ya da mavi tüyler tepene inince cinsiyeti herkesle birlikte öğrenmiş oluyorsun :KK70: :KK70: :KK70:

kııız o tüyleri kim temizlicek sonra :D :D :D
neye takıldım ya allahım :D :D :D

Bence biz şöyle bir konsept yapalım Zeynom. Balonu hazırlayayım odanın belli bir yerine koyayım. Benim adam odanın kapısından balona nişan alarak 1 el sıksın :KK70: :KK70:
Hiç görülmemiş, özgün bir cinsiyet Partisi olur :KK70::KK70:
:KK70: :KK70: Kuzum ozaman Sen o sıra çatıya çıkta sana bişey olmasın Sonra Aşağı inersin :KK48::KK68:

Anneyim ama hamile değilim su kafayla saçma buluyorum yapmazdim:) amaaa belki hamile olsam fikrim değişir... sana da tavsiyem icinden nasıl geliyorsa oyle yap, yapmak istiyorsan mutlaka yap çünkü ilerde telafisi yok... buna yapmadim pisman oldum bi dahakine yaparsam bu sefer ona yapmadi buna yapti olur falan da filan:D canın naaaaaaasssssı istiyosa eyle yap

Bu konularda eş ile ortak kararda olmak önemli biri heves ederken biri istemiyorsa ona eziyet gibi olur
Eşin belki çok kisiyle bunu öğrenmek istemiyor size özel bir anı tarzında yapmayı teklif et

Bu konularda eş ile ortak kararda olmak önemli biri heves ederken biri istemiyorsa ona eziyet gibi olur
Eşin belki çok kisiyle bunu öğrenmek istemiyor size özel bir anı tarzında yapmayı teklif et
Benimki " te Allahım yarabbim patlatalım bakalım" diye diye balonu patlatır.
Eziyet çekmez de eziyet çektirir :KK53:

Back
X