• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Partisi Hakkında Anket

Cinsiyet Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• -Saçma buluyorum, yapmam.

OY: 96 72,7%
  • -Bence çok şirin, yapmak isterim.

OY: 36 27,3%

• Ankete Katılan
    132
Ben olsam yapardim 😍
Hatta esimi bile soylemezdim taki partide ogreninceye kadar😍😍😍
bana çok gereksiz ve özenti geliyor ya. hiç hoş değil. ensesinden tutup gel bakalım aslan parçası diyerek cinsiyet söylemeyi yeğlerim :p
Kızlar o kadar aradayım ki :KK70:
Gebe kalmadan önce asla yapmam diyordum ve komik buluyordum açıkçası.
Ama çevremden yapalım falan deyip beni gaza getirdiler :KK70:

Kızlar o kadar aradayım ki :KK70:
Gebe kalmadan önce asla yapmam diyordum ve komik buluyordum açıkçası.
Ama çevremden yapalım falan deyip beni gaza getirdiler :KK70:
gazla değil de önemli olan içinden geleni yapmak. bana gereksiz geliyor dediğim gibi. ama yapmak isteyen de yapsın yani neden olmasin ki :KK45:

gazla değil de önemli olan içinden geleni yapmak. bana gereksiz geliyor dediğim gibi. ama yapmak isteyen de yapsın yani neden olmasin ki :KK45:
Gaza gelince insanın içi de heves ediyor bilün mü :KK70:
Ama çok arada olduğum için genelin düşüncesi herşeyi değiştirebilir :KK8:
Benim adamı ikna etmeye değer mi değmez mi nin peşindeyim aslında :KK70:
Çünkü o epey karşı ve ne zaman bir cinsiyet partisi videosu görse gülmekten yarılarak izler o derece konuya uzak :KK70:

Yani ben olsam bende yapmam
nebileyim eşimi bi an pembikli mavişli balonların içinde hayal ettimde olmuyor :KK9:
Benimki de pek uymuyor Zeynom :KK70:
Polis adamı balon patlatırken düşünmek ne bileyim.. Ama heves de ettim işte :KK70:

Güzel bı ani olur cicimm😍 çektiğin sıkıntıların ardından moralman süper bir gün gecirmis olursunuz hemde aileniz arkadaşlarınızla fena mi💃 az ağrı sızı kanama cekmedin,biraz heyecan katarsin gebeliğine cinsiyet partisiyle bence:KK76:
Yaaaa öyle mi dersin pamuğum :oops:
Bak şimdi yine etkilendim :KK22::KK200:

Haydaaaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Keşke en başında söyleseydin öğrenmek istemiyorum diye adelim :KK70:
Kız mıydı senin bebik?
Kuzum ne bilim hemen kendini göstereceğini 😁 aklıma da gelmedi doktora demek sağolsun evlâdım nazlanmadi erkek bnim 🤗

Back
X