Merhaba ben 3 cizgi goremedim ama bana da kiz dediler usg atsam bakar misinizCanım burdan belli olmuyor. Video çekseydin keşke. Bide bacak arasına iyice baktı mı? Benimki yakınlaştırıp baktı. O zaman baya belli oluyor çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 3 cizgi goremedim ama bana da kiz dediler usg atsam bakar misinizCanım burdan belli olmuyor. Video çekseydin keşke. Bide bacak arasına iyice baktı mı? Benimki yakınlaştırıp baktı. O zaman baya belli oluyor çizgi
Canım kız gibi gördüm ben, hayırlısı olsunlunamovas
sevgdmr
Hadihayrls benim bebişe de bakar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum. Burada 12+1 günlük
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimCanım kız gibi gördüm ben, hayırlısı olsun![]()
Benimkinin cinsiyeti nedir sizce önce erkek dedi doktor sonra kız 16+6 burdaBu arada senin bebişinde kız benceerkek olsa o pipi çok belli olur zaten.
Cinsiyeti öğrendinizmi bizede öyle söylenmişti doktor16 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl anlayamıyorlar anlamadım valla
Sizin neyiniz olduBenimkinin cinsiyeti nedir sizce önce erkek dedi doktor sonra kız 16+6 burda
Hayır hala kız deniyor ama tam görünmüyor devlet erkek dedi özel doktorum kız bende baştan beri erkek hissediyordum ama kafam karıştı artık hissedemiyorumSizin neyiniz oldu
Bende aynı durumdayım ama kız diyen doktora daha çok güveniyorumHayır hala kız deniyor ama tam görünmüyor devlet erkek dedi özel doktorum kız bende baştan beri erkek hissediyordum ama kafam karıştı artık hissedemiyorum
Bende kız diyene daha çok güveniyorum sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok gerçekten hamilelik çok zor bir süreçBende aynı durumdayım ama kız diyen doktora daha çok güveniyorum
Evet katılıyorum en hayırlısı olsun bütün hamileler için detaylıya giricem 1-2 hafta kesinleşir zaten isterseniz yazarımBende kız diyene daha çok güveniyorum sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok gerçekten hamilelik çok zor bir süreç![]()
Evet yazın bende merak ettim gerçektenEvet katılıyorum en hayırlısı olsun bütün hamileler için detaylıya giricem 1-2 hafta kesinleşir zaten isterseniz yazarım![]()
Canım bana da kız gibi geldi bebeğimin cinsiyetini çok merak ettiğim için bununla ilgili 1000 tane video izledim, erkek bebekte çıkıntı kız bebekte 3 tane çizgi oluyor böyle yan yana :)