16 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl anlayamıyorlar anlamadım vallaBu arada senin bebişinde kız bence erkek olsa o pipi çok belli olur zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl anlayamıyorlar anlamadım vallaBu arada senin bebişinde kız bence erkek olsa o pipi çok belli olur zaten.
Bende üç çizgi görünüyor mu pekiCanım bana da kız gibi geldi bebeğimin cinsiyetini çok merak ettiğim için bununla ilgili 1000 tane video izledim, erkek bebekte çıkıntı kız bebekte 3 tane çizgi oluyor böyle yan yana :)
Canım burdan belli olmuyor. Video çekseydin keşke. Bide bacak arasına iyice baktı mı? Benimki yakınlaştırıp baktı. O zaman baya belli oluyor çizgiBende üç çizgi görünüyor mu peki
Bebek bazen bacaklarını sıkı kapatıyor o zaman görünmez. Ama buna rağmen tahmini söyleyenler oluyor valla16 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl anlayamıyorlar anlamadım valla
16 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl anlayamıyorlar anlamadım valla
Evet canım ama erkek olsaydı muhtemelen pipi kendini bu haftalarda bariz belli etmiş olurdu diye düşünüyorum, bana o yüzden çok büyük ihtimalle kız geliyorBebek bazen bacaklarını sıkı kapatıyor o zaman görünmez. Ama buna rağmen tahmini söyleyenler oluyor valla
Devlet hastanesi olduğu için videolara izin verirler mi bilmiyorumCanım burdan belli olmuyor. Video çekseydin keşke. Bide bacak arasına iyice baktı mı? Benimki yakınlaştırıp baktı. O zaman baya belli oluyor çizgi
Görsele göre kıza benziyor değil mi çünkü pipiden eser yokEvet canım ama erkek olsaydı muhtemelen pipi kendini bu haftalarda bariz belli etmiş olurdu diye düşünüyorum, bana o yüzden çok büyük ihtimalle kız geliyor
Siz bayağı araştırmışsınız sizce bizimkinin cinsiyeti nedir anlattıklarıma göreAma bacak arasını net görmemiş demekki… keşke net görmüyorsa söylemeseler… yani benim 12 haftada bacak arası boştu ama yandan bakınca vardı çıkıntı… kızda da da erkekte de bu haftalarda olur çıkıntı oyüzden bacak arasını görmek lazım… instagramda mehmet boz’un videolarını bak cinsiyetle ilgili… aslında çok net oluyor her şey…
Anladım cnm. 16 haftada kız dediyse kızdır bence. Hemde bacak arası boş.Devlet hastanesi olduğu için videolara izin verirler mi bilmiyorum
Bence kız canım. 16.haftada yanılma olmaması lazım. Bacak arası resim de var. Pipi olsa çok belli olurdu.Siz bayağı araştırmışsınız sizce bizimkinin cinsiyeti nedir anlattıklarıma göre
Yine de Farklı doktora gitmek gerekli mi sizce ?Bence kız canım. 16.haftada yanılma olmaması lazım. Bacak arası resim de var. Pipi olsa çok belli olurdu.
Evet canım ben öyle gördüm ama yine de içine sinmediyse Farklı bir doktora görün derimGörsele göre kıza benziyor değil mi çünkü pipiden eser yok
Ben özele giderdim baktırırdım tekrar.Yine de Farklı doktora gitmek gerekli mi sizce ?
Kesinlikle kız canım sen bana güven tecrübe konuşuyor
Şu eklediğim görüntü de doktor erkek demişti buna da bakar mısınız kıza benziyor mı valla merakımdan ölcemKesinlikle kız canım sen bana güven tecrübe konuşuyor
İlk attığınız foto bacak arası birşey görünmüyor büyük ihtimal kız canım sağlıkla gelsinYa arkadaşlar bebeğim 16 haftalık bugün 4 lü tarama için gittim 16 hafta boyunca bebeğe erkek diyen doktor bugun de kıza benziyo dedi şaştım kaldım nasıl öğrencem ben cinsiyeti doğru hangisi ? EKLEDİĞİM GÖRSELDE BACAK ARASINI MI ÇEKTİ BİLMİYORUM BAKAR MISINIZ ilk görselde 16 haftalık diğer fotoğraflarda 12-14 haftalıktı
Çok teşekkür ederim öğrendiğimde yazarımİlk attığınız foto bacak arası birşey görünmüyor büyük ihtimal kız canım sağlıkla gelsin