• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Namuslu bir adam karısının değil müstehcen görüntülerini, özel fotoğraflarını bile telefonunda bulundurmaz, üstelik kıskanç bir adam bunu asla yapmaz, senin kocan şerefsizin tekiymiş, sen Allah yolundan ayrılma, seni yalnız bırakmaz...
namus mu ??? bu erkegin o...u.. rezil herif... umarim meslekten ihrac edilir..

hastalarina aciyorum...bana ait olan sosyal medya hesaplarini kapattirmisti..arkadaslarla bulusmama izin vermiyordu... nedenini anliyorum kimse bana bir pisligini anlatamasin diye
Ne doktoru bu adam ya sakın kadın doktoru deme düşüp bayılırımm :KK17:

Daha önceki konumdan cok yeni evli oldugumu asiri kuskancligi siddeti hakareti kufuru yuzunden bosanma karari aldigimi bilen bilir... ancak son olayla bende travma etkisi yaratti.. kendisi dr ve cok kuz arkadasi oldugunu soyleyen ancak sürekli itibardan, kendisinin cok temiz oldugundan bunun icin yeminler eden, kimseye cinsi anlamda kati suretle bir yakinligi olmadigini soyleyen, kimseye evlenme vaadinde bulunmadigini soyleyen adama inanmis benimde oyle oldugumu zaten bildiginden bak ben diger adamlar gibi degilim modunda gezen bu mahlukatla evlendim.. sonrasinda normal olmadigini farkedip bosanma dilekcemi verdim..evden esyalarimi toplarken ayni model cep telefonunu kullaniyorduk yanlislikla onun cep telini almisim.. ve eve geldigimde icinde bir sd kart oldugunu farkettim cep telime takip baktim once farkli farkli kizlarin fotolarini gordum sonra sarkilarina bakmak aklima geldi birde ne duyayim bir kizla yasadiklari cinsel munasebetleri kizdan habersiz kaydetmis hemde konuyu kendisi aciyor.. oyle seyler yasamislar ki akliniza gelen her turlu cinsel iliskiye girmisler o pis herif surekli kufur ediyor kiz buna kocacim diyor bu ona karicim diyor.. pis herif telde boşaliyor... ve bunlari kaydetme amacinin kizi tehdit etme oldugunu farketmem daha cok midemi bulandirdi.. Nasil bir sapikliktir.. Nasil beni kandirmiş.. kiskancliginin arkasindaki sebep kendi gecmisindeki pisliklermis... Allahim birde dr.. hastalarina aciyorum..Allah beni kandirmasina izin vermedi.. kendi hazirladigi tuzaga dustu.. simdi o kayitlar avukatimda.. anlasmali bosanma icin belki bu kayitlari dinleyip utanir razi olur.. gerci bu adamin utanmasi yok.. 1. Neden yalan soyledi 2. neden kizla ozellikle bu konulari acip kizin sesini kaydetti 3. neden hala sakliyordu... hepsinin cevabi tek kelime: sapık !

Allah kurtarmış sizi ..
Şansınız yaver gitmiş .

Sizin görüntülerinizi çekmek ve nöbette kullanırım demek nasıl bir zihniyet anlamadım?
O telefon çalınsa yada bozulup tamire gitse o görüntüler başkasının eline geçer net yani. Karısını seven, değer veren ve azıcık kafası çalışan bir erkeğin yapacağı birşey değil bu.
Hakkınızda hayırlısı olsun, kurtulmuşsunuz. Bundan sonrasında Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

namus mu ??? bu erkegin o...u.. rezil herif... umarim meslekten ihrac edilir..
Bakın benimde şu durum dikkatimi çekti.

Eşinizle cinsel hayatınız nasıldı daha önceden ?

Çünkü adam o kadınla sewişirken ona "karıcım" diyormuş oda "kocacım" diyormuş.

Yanii sizinle yaşayamadığını başkasıyla yaşayıp fantazi yapmış resmen...

Daha evvel nisanlisina mahrem fotograflarini gonderen kiz...

Aralari bozulunca fotolarin nete verilmesiyle tehdit edilmisti.

Sizin de esinizin telefonunda goruntuleriniz varmis.

Yani bu mahrem an ve durumlari olumsuzlestirme fikrini aklimin almamasi bir yana...

O telefon calinir, kaybolur vs.

İnsan karsisindakina kendinden cok guvense calinma ve kayip ihtimallerinden korkar en azindan.

Olan olmus ama bu durumlar bu kadar yayginsa okuyanlar bari dusunsun bunu.

Hadi calinip kaybolmasin, aileden, is yerinden biri lazim olur aliverir vs.

Sizin o goruntuler olmasa da yasadiklariniz kontrolunuz disinda korkunc seyler...

Ama onlari yasamasaydiniz da saatli bomba olurdu o kayitlar ve bir gun mutlaka patlardi.

Cunku kimseye o kadar guvenilemez hayatta.

Böyle şeyleri iyi kariyer sahibi,eğitimli insanlar yapınca daha bi irrite oluyorum.
Eğitilememiş demek ki bu adam !

O kadın isterse eşinize dava açabilir. Çünkü suç işlemiş bu gibi ses kayırları yapmak kanunen yasak. Hatta siz dava dilekçesine sunarsanız belki de kamu davası bile açılabilir.

Bakın benimde şu durum dikkatimi çekti.

Eşinizle cinsel hayatınız nasıldı daha önceden ?

Çünkü adam o kadınla sewişirken ona "karıcım" diyormuş oda "kocacım" diyormuş.

Yanii sizinle yaşayamadığını başkasıyla yaşayıp fantazi yapmış resmen...
kiza evlenme vaadinde bulunduguna gore daha oncesinde yasanmis olmali

Adam kayıtların siz de olduğunu biliyor mu
bilmiyor o kadar adi ki evden esyalarimi alio ciktim hakkimda suc duyurusunda bulunmus yok gozlugunu yok montunun almisim.. komser bile guldu.. hasta.. meslekten ihrac edilmeli.. hastalarina tehdit uygular bu pislik...hayatina benden sonra giren kadinlara simdiden aciyorum..

o kizda ayri bir sapik.. kendini her turlu kullandirtmis.. kufur ediyor guluyor.. kizda azgin bi tip ne fanteziler var anlatamam yok mutfak tezgahinda yok duşta yok arabada... ayyy akliniza en kotu ne geliyorsa.. ben dinleyemedim hepsini... dinlettim onlar anlatti ve kac gundur uyuyamiyorlar...
hassas bir anınızda olduğunuzun farkındayım, öfkelisiniz ve kalbiniz kırık. güveniniz sarsılmış durumda fakat bu halde olmanız size başkalarının yaşam şeklini sorgulama hakkı vermiyor. o kadın her ne şekilde yaşıyor olursa olsun haberi olmadan o kayıtlar alındıysa sizin gibi mağdurdur, bu değişmez.
siz lütfen dikkatli olun, avukatınızla en ince detayına kadar konuşun çünkü kocanız pek tekin bir adam değil, altta kalmamak için her türlü pisliği yapabilecek birine benziyor.

Back