• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

28yasinda universitede ogretim uyesiyim bu sapik benim 2senedir pesimdeydi kimseye guvenip evet diyemedim annemin 20 yillik arkadssinin ogluydu hemde memleketlim diyerek kabul ettim.. 2014 yilimi mahvetti... bipolar kisilik bozuklugu var kesinlikle normal degil akli fikri pipisinde.. ama oyle anlatir ki kendisini... birde imam hatipli babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve umreye gitmis bir insan... bana etek giydirmeyen, tel rehberimde erkek arkadsslarimin hepsini sildiren paranoyak biri... hasta gercekten hasta.. sapik!
Siz karı koca birbirinizi videoya alabilirsiniz ama bunları nöbette kullanıcam da ne demek lütfen cewaplar mısınız?

avukatima sordum olmuyormus.. nete yukledikten sonra suc teskil ediyormus...sapik yapacaktir
bu kötü olmuş. umarım böyle bir şey yaşanmaz. cesaret edebilir mi emin değilim zaten ama konuşmalardaki kadın şikayetçi olursa belki elini kolunu bağlayabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama ben biraz bencilce bir soru soracağım. :KK57:
Bu sapık evlenmeden önce hiç belli etmedi mi sapık olduğunu? Nasıl anlaşılır ki önceden?
Anlasilmiyor.. diyorsun ki imam hatipli, babasi din kulturu hocasi saygin biri, kendisi umreye gitmis, kiskanc, hep yemin eden biri yapmadim etmedim asla benim itibarim var diyen biri... cinsel anlamda azgindi soyle acikliyordu iste bunca yil bekle bekle o yuzden boyleyim diyordu...

İyiki açığını yakalamışsın ,kuyruğunu dik tut , kayıp eden o

bu kötü olmuş. umarım böyle bir şey yaşanmaz. cesaret edebilir mi emin değilim zaten ama konuşmalardaki kadın şikayetçi olursa belki elini kolunu bağlayabilirsiniz.
o kizda ayri bir sapik.. kendini her turlu kullandirtmis.. kufur ediyor guluyor.. kizda azgin bi tip ne fanteziler var anlatamam yok mutfak tezgahinda yok duşta yok arabada... ayyy akliniza en kotu ne geliyorsa.. ben dinleyemedim hepsini... dinlettim onlar anlatti ve kac gundur uyuyamiyorlar...

Anlasilmiyor.. diyorsun ki imam hatipli, babasi din kulturu hocasi saygin biri, kendisi umreye gitmis, kiskanc, hep yemin eden biri yapmadim etmedim asla benim itibarim var diyen biri... cinsel anlamda azgindi soyle acikliyordu iste bunca yil bekle bekle o yuzden boyleyim diyordu...
ya birisinin ibadetine bakarak imanını anlayamazsınız ki ben buna kızıyorum al işte münafığın tekiymiş senin kocan yapmayın etmeyin allah aşkına:KK14: azgınlığına birşey diyemem karı koca arasında istekli olabilir fakat videoya çekicem nöbette kullanırım cümlesinde zaten nasıl biri olduğunu anlamalıydınız derhal boşanın hem de şikayet edin adi sapık :KK12:

o kizda ayri bir sapik.. kendini her turlu kullandirtmis.. kufur ediyor guluyor.. kizda azgin bi tip ne fanteziler var anlatamam yok mutfak tezgahinda yok duşta yok arabada... ayyy akliniza en kotu ne geliyorsa.. ben dinleyemedim hepsini... dinlettim onlar anlatti ve kac gundur uyuyamiyorlar...
Ohhh uyuyamasınlarr, bunlar grup bile yapmışlardırr ıyyyyy :110:

Böyle insanlarla aynı gezegeni paylaşmak ne kadar berbat bir durum, sizi Allah korumuş yine de. Etrafımda bu durumdan kurtulamayanlar var, farketmiyor kocasının ne olduğunu.
cinsel anlamda azgindi soyle acikliyordu iste bunca yil bekle bekle o yuzden boyleyim diyordu...
Bunu evlenmeden önce mi diyordu, böyle bir durumda düşünmek lazım demek ki bu konuşma tarzı da normal değil ki.

Yanii adam işteyken bile boş durmama derdin dee annamm azgına bak sennn tövbe yarabbimm ...
hastalarina aciyorum...bana ait olan sosyal medya hesaplarini kapattirmisti..arkadaslarla bulusmama izin vermiyordu... nedenini anliyorum kimse bana bir pisligini anlatamasin diye

açıkçası ben videoya çekicem nöbette kullanırım demesinde

art niyet aramayıp izin vermenize çok şaşırdım ya:KK57:

eşinse eşin videoya almak nedir nahmarem görüntüleri ya başka birinin eline geçerse diye hiç mi düşünmediniz
her zaman cok tedbirli bir insandi... yani beni o kadar kiskanan biri asla baska birinin gormesine musaade etmez diye dusundum... adami tanimiyordum ki... sapikmis...

Fena halde irkildim.Allahım bizi nelerle sınıyor.Geçmiş olsun arkadaşım.

Namuslu bir adam karısının değil müstehcen görüntülerini, özel fotoğraflarını bile telefonunda bulundurmaz, üstelik kıskanç bir adam bunu asla yapmaz, senin kocan şerefsizin tekiymiş, sen Allah yolundan ayrılma, seni yalnız bırakmaz...

Sizin görüntülerinizle sizide tehtit etmeye kalkar onurunu yitirmiş bir adamın kaybedecek hiç birşeyi olmaz ayrıldıktan sonrası içinde koruma talep et ne kadar korurlar bilemiyorum ama işin çok zor . o videolar fotolar ses kayıtları ortaya çıktığında meslekten de atılırsa hepten sana sarar Allah yardımcın olsun

Sizin görüntülerinizle sizide tehtit etmeye kalkar onurunu yitirmiş bir adamın kaybedecek hiç birşeyi olmaz ayrıldıktan sonrası içinde koruma talep et ne kadar korurlar bilemiyorum ama işin çok zor . o videolar fotolar ses kayıtları ortaya çıktığında meslekten de atılırsa hepten sana sarar Allah yardımcın olsun
suan arabama evime isyerime 100 m yaklasmama karari var da faso fiso.. dilerim bana yapmayi plandigi pisligin icinde benden uzakta bogulur... bir kadina yapilabilecek en kotu seyleri yapti... dovdu sovdu asagiladi... birde uzerine sapik cikti... Allah ugrassin onunla.. amin.

Back
X