• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsi Sapıkla evlenmişim...

ne diye dusunuyosun milleti bosver dusunme kimseyi kendini düşün ! o kizda bu pisligi yapmadan once dusunseymis ozaman ver resimleri filan umursama kimseyi kendidüşün ya o düşündüm u seni o halti yerken ? kendini dusun bi kere dahaa

Ohaaaa :KK57: bu adani dr luktanda almak lazım. Bransi neydi
bence de mesleğini lekelicek şeyler bile yapabilirsin.hem niye anlaşmalı boşanıyosun.
tazminat davası aç.elinde kanıt da var.
al parayı ye demiyorum ama git bi yere bağışla.fakir doyur.,sonuçta allah bi şekilde seni bu adamdan kurtarmış.

Canim imamhatipli, babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve kendi yakin gecmiste Ümre ye gitmis.. adam yapmadim diye yemin ediyor dusunsene.. yani Allah korkush vardir diye dusunuyorsun ve guveniyorsun.. asiri asiri asiri kiskancti herseyden suphe eden paranoyakti yani bu tarz sapiklik yapmasi degil bitiren hayatimi cehenneme cevirmesi..Allah a havale ediyorum..

Canim esin bipolar hastasiysa,bipolar hastalarinin mani döneminde tasinliklari oluyor bunu bilmen gerekir.Esin mani dönemi yasamis gibi gözüküyor ,o dönem yasadiklari yaptiklari zaten normal degil ,bu tür hastalarin ceza-i ehliyetleri dahi yok .

Bunun Allah korkusuyla da dindarlikla da alakasi yok anliyacagin ...cok dindar bir insanda olsa bipolar hastasi olup mani dönemine girmeleri onlarin tamamen baska bir dünyada yasamalarina neden oluyor .Cogu kadin bu kislerle evlenirken bilmiyorlar sonradan ortaya cikiyor ...bipolar hastalari zaten ya Doktor ya mühendis yada baska bir daldada egitim görmüs olabilir asiri akili insanlarin beyinlerinin cok fazla calismasindan dolayi olusan bir hastalik ,bipolar icin kullandigi ilaclari varsa biraz olsun ataklar gelmeden kendisini kontrol altina alabilir ama ilacsiz zor...tamamen ic alemde yasadigi dengeye bakiyor.Sen bosanmakta hakli olabilirsin ...fakat onun senin söyledigin gibi tespit edilmis bipolar hastaligi var ise bir seyler yapman cok zor olabilir ,sadece bosanma hakkini kulanabilirsin.Allah sana kolaylik versin.

inanmıyorum hemen polise git bence. Kıza karşı ne amaçlıyor bi düşünürmüsün inanmıyorum ya Allah yardımcın olsun ya başına bela olmasa bari

Abovvvvvv bu nasil bir sapıklık okuyunca herkes gibi bende şok oldum.:KK57: Sizinde ozel zamanlarinizi kayıt ettiyse iyce araştırın kurtulun bu sapiktan :KK43::63:

adamın ar damarı çatlamış. ben yaşadığı şeyi kınamadım sadece bunu kaydedip tehdit etmek sapıklıktır. belki sevdiler birbirlerini yaşadılar birşeyler güvendiler derdim. ama bunu tehdit ve çıkar amaçlı yapması iğrenç.

o kız hakkında yorum yapmak da haddim(iz) değil. dediğim gibi sevip inanmış bişeyler yaşamış terk edilmiş hatta tehdit edilmiş olabilir.

ha böyle bir hata yaptı diye hayattan soyutlanması da saçma. elbette evlenecek çoluk çocuğa karışacak. bence onu hiç karıştırmadan bu adamdan kurtulmaya bakın. iğrenç. böylelerini baba falan yapmamak lazım vallahi..

Ayyy. Canım yemin ediyorum evlenmekten de bu adamlardan da soğudum iyice. Kimin ne olduğu belli olmuyor. Çok açık gözlü olacaksın. Çok üzüldüm senin adına, umarım çabucak biter bu boşanma davası ve olayın etkisini üzerinden en kısa zamanda atarsın.

okurken şok oldum cidden böyle insanlar var ya .Allah size çıkış yolu göstermiş gerçek yüzünüde görmüş olmuşsunuz.

reziiiiiil okurken kanim dondu resmen

bu arada ustunden 1 ay gecmis neler oldu bosandilar mi acaba
hayir canim ne bosanmasi daha dava gunumuz yeni belli oldu.. Allah a havale ediyorum.. kizlar size söyluyorum kitap okumayan derdi isi gücü para seks olan eğlenceli görünen ana kuzusu tiplerden uzak durun... sizin yaninizda yalan soyluyorsa size de soyleyecektir emin olun

konu sahibi arkadaşım cidden geçmiş olsun erken uyanmışsın. kıza gelince evet onada yazık. insanlar evliyken başkasına aşık olabilir. boşanma bunun için var. kimseyi aldatmadan dürüstçe herkes yoluna gitmeli.

Back