- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizi da buldum.. anlattim.. evlenmis.. duyulmasindan korkuyor... yazik kocasina kizin gecmisiyle ilgili hicbirseyi bilmiyor.. nasil insanlar bunlar bilmiyorum..
bence de mesleğini lekelicek şeyler bile yapabilirsin.hem niye anlaşmalı boşanıyosun.Ohaaaa bu adani dr luktanda almak lazım. Bransi neydi
Canim imamhatipli, babasi din kulturu ahlak bilgisi hocasi ve kendi yakin gecmiste Ümre ye gitmis.. adam yapmadim diye yemin ediyor dusunsene.. yani Allah korkush vardir diye dusunuyorsun ve guveniyorsun.. asiri asiri asiri kiskancti herseyden suphe eden paranoyakti yani bu tarz sapiklik yapmasi degil bitiren hayatimi cehenneme cevirmesi..Allah a havale ediyorum..
nasıl yani siz bu durumda o kayıtları almadan mı gittiniz?tabiki benimde resimlerim ve videolarimiz var... amaci da ben nobetteyken izlerimdi...offf sapik bir adam...
hayir canim ne bosanmasi daha dava gunumuz yeni belli oldu.. Allah a havale ediyorum.. kizlar size söyluyorum kitap okumayan derdi isi gücü para seks olan eğlenceli görünen ana kuzusu tiplerden uzak durun... sizin yaninizda yalan soyluyorsa size de soyleyecektir emin olunreziiiiiil okurken kanim dondu resmen
bu arada ustunden 1 ay gecmis neler oldu bosandilar mi acaba
dava gunumuz belli oldu bakalim ne kadar sürecekkızada konu sahibinede üzüldüm. konuyu baştan sona okudum. boşanma ne alemde acaba....
Millet ne yiyor ne içiyor da bu kadar manyağa bağlıyor yahu