• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten zevk alamiorum

Bence alkol almak yani alkol alınca rahat olunacağını bilmekte psikolojiyi rahatlatıyor olabilir diye düşünüyorum.. yani alkol aldım ya oh rahatım ilişki sırasında rahat olucam psikolojisiylede rahat bir birliktelik olabilirmi acaba...

yaa bu alkol olayını çok duydum da hiç denemedim açıkçası dozu ne kadar olması gerekiyor yani kafada bişeylerimi değiştirene kadar içmek gerekiyor... hadi bi gece yaptık diyelim işe yaradı düşünsene her gece her gece kadehim nerde benim diye naralar atmayalım evin içinde.... bu arada espri yapıyorum... 9 senelik evliyim ama hiç denemedim.... :-)
Evet benimde aklima geldi ya cok fazla kacirirsam diye guldurdunuz beni gece gece:)

yaa bu alkol olayını çok duydum da hiç denemedim açıkçası dozu ne kadar olması gerekiyor yani kafada bişeylerimi değiştirene kadar içmek gerekiyor... hadi bi gece yaptık diyelim işe yaradı düşünsene her gece her gece kadehim nerde benim diye naralar atmayalım evin içinde.... bu arada espri yapıyorum... 9 senelik evliyim ama hiç denemedim.... :-)
Bacım şimdi ne desem bilemedim bi gülesim geldi :KK70::KK70:İlaç değilki dozu olsun :) kendiniz farkedersiniz zaten baş dönmelerinden.Evet dediğiniz gibi işin psıkolojısi bu :)
Geçen bır program izledim bir aıleye alkol diye içicek içirtiyorlar halbukı alkol yok içinde aile psıkolojık olarak sarhoş oluyordu :)

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... çok güzel bir duygu.... hele bi doğsun kucağına al bak bakalım burdaki sıkıntın aklına geliyormu.... :KK71:fırsat bulamıycan fırsattt.... :KK73:

eşin ön sevişmeyi kısa tutup senin yeterli ıslanmana önem vermeden pattadanak ilişkiye giriyorsa canın acır tabi

Eğer yanma acıma varsa enfeksiyon vardır dikkat et.. Bebeğede zararlı önlemini al.. İlişki esnasında yarın naapcam , ne yemek pişirsem , yahu ne zaman bitecek bu adam daha duş alıcam vs vs düşünürsen asla zevk alamazsın.. O ana odaklan.. Hangi kadına bunu dediysem ilişki esnasında neler neler düşünülüyomuş onları öğrendim ( elektrik faturasını düşünen bile var ) :) haklıymışsın o ana odaklanmak lazımmış dediler..
Canm akkimda hicbirsey yk esimi o an cok istyrm cabada harxyrm ama yok istekli olunca agrim olmuo ama yinede bisey hisstmyrm

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.... çok güzel bir duygu.... hele bi doğsun kucağına al bak bakalım burdaki sıkıntın aklına geliyormu.... :KK71:fırsat bulamıycan fırsattt.... :KK73:
Sagol camm darisi isteyenlere ama hep sorun olrk kalcak bu sonucta

o zaman psikolojik senin durum.... kuruluk yoksa nede jel kullandınki... yani doktoruna söyle ona göre artık başka bir bölüme yönlendirir seni belki psikolojik bir destek tam bilemiyorum yani....

hımm anladım o zaman yanlış hatırladım.... çünkü bir dönem bende jel kullanmıştım doğum kontrol hapı kuruluk yapıyor demişti doktor... ama ne kadar kullansanda vücut bir şekilde istem dışı tepki verdimi jelde kullansan acı oluyo evet birleşimi kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor yani ilişki psikolojisi ve rahatlığı başka bir durum çokta açık yazamıyorum.. yani psikolojik ve bedenen hazır olmadan jel kullansanda bi işe yaramıyor anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama.....

Back