Canm hamilektn oncede aynydm evlndgmdenn bri bir kez olmdm zaten hamilelgmden beri kocamida fazla yaklstrmyrm yanima yani bu konuda dikktlym merk etme6 aylik hamilesin, esine de beklesin dogurup kiriinin çikmasini
kendini SIKACAN diye çocuga zarar verirsin sen bu gidisle ..
Hala aynimisin cnmBende oyleym ama ben vajinismstm bi hafta olmadi yeneli. Bsy hissetmyrm
Adet oldm ve enfeksiyon kapmisim yaa hemen.Hala aynimisin cnm
Eğer yanma acıma varsa enfeksiyon vardır dikkat et.. Bebeğede zararlı önlemini al.. İlişki esnasında yarın naapcam , ne yemek pişirsem , yahu ne zaman bitecek bu adam daha duş alıcam vs vs düşünürsen asla zevk alamazsın.. O ana odaklan.. Hangi kadına bunu dediysem ilişki esnasında neler neler düşünülüyomuş onları öğrendim ( elektrik faturasını düşünen bile var ) :) haklıymışsın o ana odaklanmak lazımmış dediler..Bazen cildirck gibi oluorm esm zevkten dort koseyken bn onu izliorum nasil basedcm bu durumla 1 yilim olck bir kere bire birlesmeden acidan yanmdann baska bisey hisstmyrm cildirmak uzerym artik
Eğer yanma acıma varsa enfeksiyon vardır dikkat et.. Bebeğede zararlı önlemini al.. İlişki esnasında yarın naapcam , ne yemek pişirsem , yahu ne zaman bitecek bu adam daha duş alıcam vs vs düşünürsen asla zevk alamazsın.. O ana odaklan.. Hangi kadına bunu dediysem ilişki esnasında neler neler düşünülüyomuş onları öğrendim ( elektrik faturasını düşünen bile var ) :) haklıymışsın o ana odaklanmak lazımmış dediler..
ten uyumunuz yoktur ve esinde seni tatmin etmeye calismiyor bellikiCanm hamilektn oncede aynydm evlndgmdenn bri bir kez olmdm zaten hamilelgmden beri kocamida fazla yaklstrmyrm yanima yani bu konuda dikktlym merk etme
Kadın psıkolojısı + eş de önemli tabi.Siz kafanızdan olmadıgı düşüncesini atmaya çalışın en basta onu atamazsanız yapılan şeyler pek fayda saglamaz.Bir öneri verecegim ama umarım yadırganmamcanim cok sey arastirdim hepsindede kadin pskolojisi yaziyor kendinizi sikmayin yaziyor
Birdahaki sefere denicem canim:) dusunsene icip icip kendimi kaybettigimiKadın psıkolojısı + eş de önemli tabi.Siz kafanızdan olmadıgı düşüncesini atmaya çalışın en basta onu atamazsanız yapılan şeyler pek fayda saglamaz.Bir öneri verecegim ama umarım yadırganmam
-bir iki kadeh alkol alın kullanan biriyseniz tabi,kafanızdaki düşünceyi atmanıza yardımcı olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?