Cinsellikten zevk alamiorum

glcn21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
78
7
48
Bazen cildirck gibi oluorm esm zevkten dort koseyken bn onu izliorum nasil basedcm bu durumla 1 yilim olck bir kere bire birlesmeden acidan yanmdann baska bisey hisstmyrm cildirmak uzerym artik

6 aylik hamilesin, esine de beklesin dogurup kiriinin çikmasini
kendini SIKACAN diye çocuga zarar verirsin sen bu gidisle ..

6 aylik hamilesin, esine de beklesin dogurup kiriinin çikmasini
kendini SIKACAN diye çocuga zarar verirsin sen bu gidisle ..
Canm hamilektn oncede aynydm evlndgmdenn bri bir kez olmdm zaten hamilelgmden beri kocamida fazla yaklstrmyrm yanima yani bu konuda dikktlym merk etme

Bende oyleym ama ben vajinismstm bi hafta olmadi yeneli. Bsy hissetmyrm

Bazen cildirck gibi oluorm esm zevkten dort koseyken bn onu izliorum nasil basedcm bu durumla 1 yilim olck bir kere bire birlesmeden acidan yanmdann baska bisey hisstmyrm cildirmak uzerym artik
Eğer yanma acıma varsa enfeksiyon vardır dikkat et.. Bebeğede zararlı önlemini al.. İlişki esnasında yarın naapcam , ne yemek pişirsem , yahu ne zaman bitecek bu adam daha duş alıcam vs vs düşünürsen asla zevk alamazsın.. O ana odaklan.. Hangi kadına bunu dediysem ilişki esnasında neler neler düşünülüyomuş onları öğrendim ( elektrik faturasını düşünen bile var ) :) haklıymışsın o ana odaklanmak lazımmış dediler..

Off carsaflarida yeni yikamistm falan

Evet kizlar ya bende evlendim evleneli dogru duzgun iliski yasayamadim.hicbirsey hissetmiyorum doktorum hersey normal dedi.birde kuruluk var jel kullaniyoruz napacaz bilemiyorum

Biz bebek istedigimiz icin korunmuyoruz.eskiden esim korunuyordu o zaman iliskiye girebiliyorduk ama simdi jel olmadan kesinlikle olmuyor

Kuruluk ile ilgili bir doktora görunseniz tıbbı bir problemdir belki

Doktora gittim oda kendini kasma rahat birak baska seyler dusunme dedi ama kasmiyorumda neden olmuyor ki

hım o zaman biraz derin bir konu bu zevk sorunu sanırsam.İnternetde bir araştırın isterseniz burdan anlatmak olurmu bilemedim

muhtemelen ilk geceyle alakalı bir kasma sonucu vücut her seferinde istem dışı kendini kasıyor da olabilir... birleşime hazır olmadığın için maalesef jel kullanmak zorunda kalıyorsun.. ve jelde kullansan evet birleşmeyi kolaylaştırıyor ama acısını yine bir şekilde yaşıyorsun ve kafa yine dağılıyor... o yüzden tam hazır olduğun sırada olursa jele de gerek kalmayacaktır...

canim cok sey arastirdim hepsindede kadin pskolojisi yaziyor kendinizi sikmayin yaziyor

canim cok sey arastirdim hepsindede kadin pskolojisi yaziyor kendinizi sikmayin yaziyor
Kadın psıkolojısı + eş de önemli tabi.Siz kafanızdan olmadıgı düşüncesini atmaya çalışın en basta onu atamazsanız yapılan şeyler pek fayda saglamaz.Bir öneri verecegim ama umarım yadırganmam
-bir iki kadeh alkol alın kullanan biriyseniz tabi,kafanızdaki düşünceyi atmanıza yardımcı olabilir belki

Birdahaki sefere denicem canim:) dusunsene icip icip kendimi kaybettigimi

yaa bu alkol olayını çok duydum da hiç denemedim açıkçası dozu ne kadar olması gerekiyor yani kafada bişeylerimi değiştirene kadar içmek gerekiyor... hadi bi gece yaptık diyelim işe yaradı düşünsene her gece her gece kadehim nerde benim diye naralar atmayalım evin içinde.... bu arada espri yapıyorum... 9 senelik evliyim ama hiç denemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…