Cinsellikten zevk alamamak

Bende de arada oluyo ses,ama ameliyat araştırmadım acikcasi böyle bisey icin ameliyat olursam nasil karsilanir,yadirganir miyim millet sorsa ne derim onlar da dert :/
Normal dogum yapmadan da genisliyormuymus vajina yani genislerde herkesinki gibi genisler bence bilemedm rahatsiz edici bise varmi acaba

Bende de arada oluyo ses,ama ameliyat araştırmadım acikcasi böyle bisey icin ameliyat olursam nasil karsilanir,yadirganir miyim millet sorsa ne derim onlar da dert :/
Canim.ayakta tedavi ediliyor uzun surmuyor millette baska bi amaliyat dersin inan bizim dururumuzda omadar cok insam varki

Bence bu cinsellikten zevk alıp-alamama meselesi partnerinize de bağlı bir durum.
Bir partnerimle aşırı derecede zevk alırken, daha önceki partnerimle bitse de gitsek moduna giriyordum.

Normal dogum yapmadan da genisliyormuymus vajina yani genislerde herkesinki gibi genisler bence bilemedm rahatsiz edici bise varmi acaba
Bilmiyorum ki genelde ses gelmesi, hassasiyet hissedilmemesi vs vajina genişliğine baglanmis internette, ben de o sonuca vardim kendimce, cunku hissetmiyorum bisey

Anladm ben klistoris uyarmasinda cis hissi geliyor devam edince vajinal orgazm yasayabilirim belki ogrenmeye calisiyorm bakalm
Klitoris sadece mastürbasyon yaparken uyarılan bişey değil ilişki sırasında da uyarılması gerekir. Kendiliğinden olmuyorsa dediğim gibi titreşimli vibratörün ucunu değdirin ilişki sırasında güzel oluyor öyle. Çiş hissi gelse bile devam edin

Merhaba arkadaşlar buraya bu konuyu acmam tuhaf mi bilmiyorm ama 2.5 yılllık evliyim birleşme sırasında hiç zevk almıyorum.Vajinadan zevk alanlar ve vajinal orgazm olanlar gerçekten var mı?Yani benim için cinsellikten olsa da olur olmasa da çünkü hic zevk alamıyorum
Merhaba, yakın zamanda bi arkadaşımla da bu konuyu konuşmuştuk. senin durumunun büssürü sebebi var sanırım ya ama romantik bir ortam hazırlayıp şarapla gevşemeye ne dersin işe yarar gibi düşündüm sanki :KK200:

Merhaba arkadaşlar buraya bu konuyu acmam tuhaf mi bilmiyorm ama 2.5 yılllık evliyim birleşme sırasında hiç zevk almıyorum.Vajinadan zevk alanlar ve vajinal orgazm olanlar gerçekten var mı?Yani benim için cinsellikten olsa da olur olmasa da çünkü hic zevk alamıyorum
aynı durum bendede var 4 yıllık evliyim orgazma ulasmadim haala.Uyarıcı yağ alacagım birde oyle deneyecegiz

Ben vajinismustum ve yenene kadar klitoral orgazm yaşadım sonra vajinismusu Yendim ve üst pozisyonda ilişki esnasında git gel yaparken orgazm oldum (terapistim eşli denemede bu pozisyonu önermişti hem kolaylık hem zevk alma açısından en iyi pozisyon diye ve gerçekten öyle..dediği gibi oldu ..Kesinlikle üstte olan siz olun

Klitoris sadece mastürbasyon yaparken uyarılan bişey değil ilişki sırasında da uyarılması gerekir. Kendiliğinden olmuyorsa dediğim gibi titreşimli vibratörün ucunu değdirin ilişki sırasında güzel oluyor öyle. Çiş hissi gelse bile devam edin
Aldim titresimli bise peki klistorise tutunca kasilmalar oluyo ora uyusuyo cekimmi aleti devam edimmi klistorisi uyarmaya bu yasanan ne anlamadm

Bende fazlaca çiş hissi oluyor öncesinde WC gittiğim halde biliyorum yok ama o an baskı gibi oluyor bıraksam rahatlıycam ama o an neyle karşılaşacağımı bilmediğim için tutuyorum kendimi bunu bir türlü aşamadım

Bende fazlaca çiş hissi oluyor öncesinde WC gittiğim halde biliyorum yok ama o an baskı gibi oluyor bıraksam rahatlıycam ama o an neyle karşılaşacağımı bilmediğim için tutuyorum kendimi bunu bir türlü aşamadım
Gerçekten varsa yapıp devam edin ama sadece his geliyorsa bırakmayın ilişkiye devam edin

5,6 sene boyunca vajinal orgazm yaşamadım hep klitoristle idi. Başka yazanlarda olmuş bende yazayım dedim,üstte siz olun ve siz istediğiniz gibi yönlendirin,hızlı ritimde değilde yavaş ritimde gel gitlere devam ettiğinizde öğreneceksiniz.kesinlikle bunu her kadın başarabilir,sonrasında ben 5,6 yıl ne yaşamışımki dedim..Ama bence püf noktası kesinlikle yavaş tempoda yapacaksınız.erkekler çok hızlı gel git yapıyor ve biz o onda kendimizi çok kasıyoruz olmuyor.kendi isteklerinize önem verin sadece erkeği memnun etmeye çalışmayın

5,6 sene boyunca vajinal orgazm yaşamadım hep klitoristle idi. Başka yazanlarda olmuş bende yazayım dedim,üstte siz olun ve siz istediğiniz gibi yönlendirin,hızlı ritimde değilde yavaş ritimde gel gitlere devam ettiğinizde öğreneceksiniz.kesinlikle bunu her kadın başarabilir,sonrasında ben 5,6 yıl ne yaşamışımki dedim..Ama bence püf noktası kesinlikle yavaş tempoda yapacaksınız.erkekler çok hızlı gel git yapıyor ve biz o onda kendimizi çok kasıyoruz olmuyor.kendi isteklerinize önem verin sadece erkeği memnun etmeye çalışmayın
Ben hic ustte denemedm cunku dik oturamiyorum biraz one egik mi durcaksin ayy cok ayip oldu ama

Selamlar öncelikle itiraf etmeliyim ki yapılan bilimsel çalışmaların gösterdiği sonuçlara göre herkes vajinal orgazm olacak diye birşey yok. Belki eşinizin penisi size uygun olmayabilir (uzun,kısa,ince vs) o zaman onu hissettiğiniz pozisyonları arayın farklı pozisyonlarda farklı cinsel bölgeler uyarılır ve hazlar farklıdır.Aslında vajinamız harika tasarlanmış her bölgesinde uyarılmaya yardımcı sinir uçları var. Önemli olan uyarıldığınız ya da zevk aldığınız bölgeleri keşfetmek ve partnerinizi yönlendirmek. (Clitoris ,G bölgesi vs)Partnerinize karşı dürüst olun ve etkilendiğimiz tüm oyunları onunla paylaşın. Ön sevişmeyi uzun tutun. Eşiniz vajinanıza girdiğinde penisi hissetmek için onu 10 sn kasın ve gevşetin pelvik taban kaslarınızı hissedin.
Kendinize uygun istediğiniz gibi bir ortam hazırlayın ve sadece zevk almaya bakın hiç bişeyi düşünmeden seks yolculuğunun tadını çıkarın 😉

2 yıldır evliyim ayni sorundan muzdaribim,ama esime yansımıyor bu durum, yani belli etmiyor hatta istekli davranıyorum, evliligin temel tasi sex ve erkekler istenilmekten hoslaniyor seklinde duydugum için, sanirim vajinam genis o yuzden hissetmiyorum, cunku esim de icime girmeden onceki asamalrda daha çok tahrik olup zevk aliyor gözlemledigim kadarıyla, icime girince çoğunlukla sertlik azaliyor ,yani bu benimle de alakali bir problem sanirim,ama cozumu ne bilmiyorum:/
Selam, bende de aynı sıkıntı var. 3 yıllık evliyim ve eşim geniş olduğunu söylüyor ve içime girince de tamamen sönüyor. Bana darltmami söylüyor ama nasıl doktora gidip söyleyeceğimı bilmiyorum. Bana fikir verin.

X