Cinsellikten zevk alamamak

litarature27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3
3
36
Merhaba arkadaşlar buraya bu konuyu acmam tuhaf mi bilmiyorm ama 2.5 yılllık evliyim birleşme sırasında hiç zevk almıyorum.Vajinadan zevk alanlar ve vajinal orgazm olanlar gerçekten var mı?Yani benim için cinsellikten olsa da olur olmasa da çünkü hic zevk alamıyorum

Gerçekten var mı, demişsiniz evet var. Ben de vajinal orgazmı iki ilişkiden birinde yaşayan biriyim. Prezervatif kullanıyorsanız, o baya fazla azaltıyor zevki. En incesiyle bile bir kere olsun orgazm olamadım. Sadece tırtıklıları öneririm. Sık kullanmak tahriş edebilir belki ama arada bir zararı olmaz. İlk orgazmımı yaşadığımda hayatın anlamanı çözmüş gibi aydınlanmıştım. Mastürbasyonla ulaşılandan bin kat daha iyi.

Ahhda yine karşı cephelerdeyiz kuzum

Konu sahibi, evet var. Ben mesela.
Birleşmeye kendinizi hazır hissedip mi giriyorsunuz, önsevişme vs yeterince tatmin ediyor mu sizi?
Bir tahmin sadece . Bu yorumunda da ben karşıtım önsevişmesiz aniden olanlarda çok daha şiddetli orgazm oluyorumpsikolojik etkisi önemli bu noktada. Partnerimin zevk alıp orgazm olmak üzere olduğunu anladığımda ben de bundan etkilenip oluyorum. İstenmek arzulanmak ve karşı tarafın beni seksi bulması çok etkiliyor.

Edit: Artı olarak pozisyon da çok çok önemli konu sahibi. Ben üste geçtiğimde erkek arkadaşım gülüyor hemen. Kendi orgazmıma yönelik kendi sevdiğim şekilde yönlendiriyorum ilişkiyi.

Umarım bir gün bende yaşarım

Kendiliginden mi olmustunuzl ilkinde peki

İlişki sırasında klitorisi uyarıcı birşey deneyebilirsiniz.eşinizin yardımıyla ya da titreşimli masaj aleti vibratör gibi birşeyleri klitorise denk gelecek şekilde koyun. O şekilde orgazm olana kadar devam edin. Belki böyle aşarsınız sorunu.

Ya ben bunu anlamadm iste vajinal orgazm icin klistorisi uyarmak lazim mi o sekilde olunan orgazm klistoral orgazm mi yoksa uyarmaya devam edince vajinal orgazm mi gerceklesiyo

Bu biraz kisinin kendini tanimasiyla alakali. Posizyon bence onemli. Cogu kadin ustteyken zevk alir ama ben oyle zevk almiyorum once vucudunuzu tanimaya calisin birlesme esnasinda hosunuza ne gidiyor onlari kesfedip esinize istediginz sekli soyleyin. Birazda gevseyin kendinizi eger orgazm olucam diye sartlayp kasiyosanz oda engelleyebilir

Vajina içerisinde zevk veren noktalar var gerçekten ama kadınların büyük bir çoğunluğu vajinal orgazm olmaz,vajinal uyarının yanı sıra klitoral uyarı da gerekir. Kadınların bir çoğunda cinsel ilişki tek başına orgazm için yeteri kadar klitoral uyarı sağlayamaz. İşe öncelikle kendi bedeninizi tanımakla başlamalısınız. Nasıl orgazma ulaşacağınızı masturbasyon ile öğrenebilirsiniz. Eşinize istek ve arzularınızı söylemeye çekinmeyin.

Ya ben bunu anlamadm iste vajinal orgazm icin klistorisi uyarmak lazim mi o sekilde olunan orgazm klistoral orgazm mi yoksa uyarmaya devam edince vajinal orgazm mi gerceklesiyo
vajinal orgazm, vajinal ilişki sırasında gerçekleşen orgazmdır ama kaynağı yine klitorustur. Kadınların büyük çoğunluğu vajianl orgazm olamıyor çünkü normal ilişki esnasında klitorus yeteri kadar uyarılmıyor. Ancak klitorusun vajinaya doğru uzanan kolları vardır. Yani klitorusu baş aşağıya duran bir Y harfi gibi düşünün. Vajinal orgazm olan bazı kadınlarda klitorus vajinal ilişki sırasında dolaylı olarak uyarıldığı için orgazm gerçekleşebiliyor ama bu herkeste olmuyor. Olmasını sağlayacak belli pozisyonlar vb vardır, ya da ilişki sırasında eş zamanlı klitorusun uyarılması ile de gerçekleşebilir.

Anladm tskler

Ya ben alıyorum ama uçacak kadar değil bende bunu kendime soruyordum nasıl bu kadar deli gibi zevk almam diye ama hiç almayanlar varmış cidden enteresan bende kendime derdim aynıymışız biraz neden böyle acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…