doktora gitseniz kuruluk için doğum kontrol hapları kuruluk yapyormuş mesela öyle duymuştum ...
bizdede uzun zamandır tam tersi.tartışmalarımız artık bizi iyice tüketti.ve eşim artık bana uzak.bugün 2 hafta bitiyor ve biz daha birlikte olmadık.gerçi bende tam olarak arzulamıyorum ama onun erkek olarak bu kadar uzak olup arzulamamsı beni iyice gerdi.gayet de güzel bir bayan olmama rağmen eşim bakmıyor bile.biliyorum bu ciddi bir sorun ama artık üstünde durmuyorum çünkü bende yoruldum.hep bir bahanesi var.işler kötüyken kötü die,iyiyken yoruluyorum die,hiçbişi olmassa uykum var deyip zaman geçiyor.zaten pek düzenli değildik 1 aydır iyice tökezledik.buraya yazdım kusura bakmayın konu açacaktım ama utandığımm için açamadım senağlama.o kadar konu okudum hiç benimki gibi bir konu bulamayınca arkadaşın sorununun altına yazıp rahatlayım dedim.
derim ki eşin seni herşeye rağmen istiyorsa şükret ve kıymetini bil..beterin beteri var!!!!!!!
Tartışmalarınız cinsellikten dolayı mı oluyor, yoksa başka nedenlerden oluyor da eşin sana ondan mı yaklaşmak istemiyor. Malum tartıştıktan sonra sevdiğin insanın koynuna girmek çok cazip gelmiyor olabilir. Bir de eşinin belki cinsel sağlık sorunları var. Yani umarım yoktur da çoğu erkek bunu kendine bile itiraf edemez, yorgunum en güzel bahane olabilir. Onu etkilemek için klasik kadın taktiklerini kullan. Bir de çoğu zaman hepimizin cinsel ilişkiden önce öpülmeye sarılmaya sevilmeye ihtiyacımız oluyor. Ön sevişme denilen şey çok çok önemli özellikle biz kadınlar için. Ne bilim masaj yap ona, ayaklarına baldırlarına, beraber duş falan alın. (Çok açık yazdım ama) Ruhu dinlendikten sonra bedeni de seni arzular eminim. Herkesin ilişkisi farklı farklı. Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyim. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?