Öncelikle sorunlu bi evliliğim var önceden okuyanlar bilirler.ve bi sorunumu daha paylaşmak istedim özel olsada hepimiz bayanız.en iyi biz birbirimizi anlarız değilmi?ben 2 senelik evliyim baslarda cinsel hayatımız çok güzeldi ama 7,8 aydır bende bi cinsel isteksizlik var.yasanan problemlerin etkisi bu duygumda büyük biliyorum belkide psikolojikmen ama eşimi eskisi gibi istemiyorum.onu arzulamıyorum,yanyana yattığımızda aklıma sadece uyumak geliyo.eskiden böle değildim onu her zaman isteyen biriydim ama artık böyle değil.o istediği için oluyo işte.o böyle değil ama onda bi sorun yok herzaman istekli bana karsıı beni mutlu etmeyede çalışıyor ama ben hiç bi şekilde tatmin olamıyorum.olsamda çok az oluyorum,bu kezde kuruluk oldugu için ilişkinin anlamı kalmıyor
üzülüyorum bu duruma ama yasadıgımız problemlerin bunda etkisi var gibi geliyo ne zamandır kavga ediyoruzz o zamandan beri var bende bunlar.bana sen eskiden böyle değildin şimdi ben yanasmasam bana yanasacağın bile yok diyor.ben yok canımm yoruluyorum işte falan deyip geçiştiriyorum.ama o pes etmiş değil ben istemesemde hala istekli.sadece o istiyo diye ilişki yaşamak istemiyorum.arada yanyana yatarken ne olurr bu gece olmasın diyorum içimden..neden böyle eşime karşı soğudumm ve onu istemiyorum sizce bayanlar.biraz açık yazdım ama kusura bakmayın paylaşmak istedimm.aranızda bu sorunu yasayan varmı bi fikir verebilecek bana.cvplarınızı bekliyorumm tsk ederim hepinize şimdidenn