Cinsellikten kaçan erkek

Ben sadece girdiği siteleri yakaladım, çok fazla cinsel isteği yok onu ölçtüm tarttım, ben bidirdamayyim diye görevini yerine getiriyor gibi geliyor, 15 gün oluyor, 3 hafta oluyor 10 gün nebileyim öyle bi can atmıyor yani biraz zaman geçerse can atıyor ama kadınsın ve bazı şeyler içine doğuyor shamela diye bi araştırma yapmış mesela , gabile diye bir site var hetroseksuel de olabilir.

Ben sadece girdiği siteleri yakaladım, çok fazla cinsel isteği yok onu ölçtüm tarttım, ben bidirdamayyim diye görevini yerine getiriyor gibi geliyor, 15 gün oluyor, 3 hafta oluyor 10 gün nebileyim öyle bi can atmıyor yani biraz zaman geçerse can atıyor ama kadınsın ve bazı şeyler içine doğuyor shamela diye bi araştırma yapmış mesela , gabile diye bir site var hetroseksuel de olabilir.
Yani mesela ben acikca erkeklere bir ilgi gormedim ama bana da bir istegi yok iste erkek dogasi geregi ister

Canim g*bile sitesi gaylar giriyormuş sanirim

Bence biraz açık arayıp kanıt toplayın. Sonra da mis gibi bir tazminat davası açın boşanırken. Milleti kandırmak neymiş görsün.

Cinsel tercihi istediği gibi olabilir ama kandırmayacak evlendiği insanı. Sinirlendim. Hayatınızı mahvetmeyin böyle. Kaza ara bide çocuk falan olur. Adamın paravanı tamamlanır size de pranga olur öna göre.

Bence biraz açık arayıp kanıt toplayın. Sonra da mis gibi bir tazminat davası açın boşanırken. Milleti kandırmak neymiş görsün.

Cinsel tercihi istediği gibi olabilir ama kandırmayacak evlendiği insanı. Sinirlendim. Hayatınızı mahvetmeyin böyle. Kaza ara bide çocuk falan olur. Adamın paravanı tamamlanır size de pranga olur öna göre.
Ya canım

Bilmiyorum ki bunu ortaya cikarmak da zor olsa bile çaresiz kaldim

Gay bu adam. Kalıbımı basarım. Aktif gay bir hayatı olmasa bile duygularını bastırıyor. Anal istemesi bu yüzden.
Benim erkek arkadaşım vardı. Bakmaya doyamazsın. Ben böyle romantik ortam yaratmaya çalışıyorum, aynen sizin anlattığınız gibi kaçardı. Bir de insana azmışsın gibi kötü hissetmesine sebep olurdu. yerli yersiz ağlardı. Ben çok günah işledim, Allah beni affetmeyecek filan diye. Ben de düşünürdüm ne yapmış olabilir ki bu kadar pişmanlık yaşıyor, travmayı atlatamıyor.
İstanbul bahçeşehir’de ünlü trans bir makyöz var, Efe adı. Ona gittim bir gün. Ekran koruyucum erkek arkadaşımla Mikonos’ta yaptığımız tatilden. Düşün Mikonos’a gittik baş başa tatile. Aramızda asla cinsel bir şey geçmedi. Ben kendimden şüpheleniyorum. Madem beni beğenmiyor, niye benle diye. Neyse Efe fotoğrafı gördü “ AA bu şey değil mi” ismini, oturduğu yeri... herşeyi anlattı. Gay siteler varmış. Benimkini orda üyeliği varmış. Tanışıyor, beraber oluyorlarmış. Neyse benim verilmiş sadakam varmış yol yakınken uyandım. Yani diyeceğim o ki, nikahlı karısına böyle davranan bir erkeği cinsel eğilimi başkadır.

Trans birr kadın olarak, kesinlikle homoseksüellik ve biseksüel eğilimleri olduğunu söyleyebilirim. Bu eğilimlerin darlık istemekle alakası yok. Bazı erkeklerin hemcinsiyle ilişki konusunda büyük bir merakları var ve bunu yaşadıktan sonra eşleriyle hiçbir zaman sağlıklı bir vajinal ilişkileri olmuyor.
Sizin iş bitmiş.. Seviyor olsanız da devam etmemeniz, mutluluğunuz açısından en hayırlısı maalesef.

İlişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu bende endişe içinde kaldım ella kullandım dengemi alt üst etti 35 gün adet görmedim şimdide bu durum yüzünden cinsel fobi oluştu sürekli kendimi endişelendiyorum acaba bir daaha başıma gelir mi diye sizce kendime nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz sevgili okurlarım çıkmaz durumdayım ?

İlişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu bende endişe içinde kaldım ella kullandım dengemi alt üst etti 35 gün adet görmedim şimdide bu durum yüzünden cinsel fobi oluştu sürekli kendimi endişelendiyorum acaba bir daaha başıma gelir mi diye sizce kendime nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz sevgili okurlarım çıkmaz durumdayım ?
Prezervatif markanı değiştir, şu ana kadar yırtıldığını duyduğum tek marka var. Ultra inceler yerine tırtıklı tercih et onlar daha kalın ve his sıkıntısı az, ben toplamda 3 yıl prezervatif kullandım hiç yırtılma yaşamadım, sakinleş, tekrar olacağını sanmıyorum

eğer ev geçindirme derdinde biriyse şu 1 yılda artık başka birşey düşünemez olmuştur yok zaten böyleydi diyorsan belki etkilendiği birşey vardır yada çok tembel

X