Ya da kiz arkadasiyla yasamis olabilir miEscinsel iliskiler yasamis kesin.
Ve alismis arkadan iliskiye.
Bukadar basit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da kiz arkadasiyla yasamis olabilir miEscinsel iliskiler yasamis kesin.
Ve alismis arkadan iliskiye.
Bukadar basit.
Kiz arkadasi ile yasayan adam sadece arka istemez. Israr etmez belki teklif eder ama soguk durmaz.Ya da kiz arkadasiyla yasamis olabilir mi
Yani mesela ben acikca erkeklere bir ilgi gormedim ama bana da bir istegi yok iste erkek dogasi geregi isterBen sadece girdiği siteleri yakaladım, çok fazla cinsel isteği yok onu ölçtüm tarttım, ben bidirdamayyim diye görevini yerine getiriyor gibi geliyor, 15 gün oluyor, 3 hafta oluyor 10 gün nebileyim öyle bi can atmıyor yani biraz zaman geçerse can atıyor ama kadınsın ve bazı şeyler içine doğuyor shamela diye bi araştırma yapmış mesela , gabile diye bir site var hetroseksuel de olabilir.
Sizinle ayni ben tak bir site yakalamadimYani mesela ben acikca erkeklere bir ilgi gormedim ama bana da bir istegi yok iste erkek dogasi geregi ister
Canim g*bile sitesi gaylar giriyormuş sanirimBen sadece girdiği siteleri yakaladım, çok fazla cinsel isteği yok onu ölçtüm tarttım, ben bidirdamayyim diye görevini yerine getiriyor gibi geliyor, 15 gün oluyor, 3 hafta oluyor 10 gün nebileyim öyle bi can atmıyor yani biraz zaman geçerse can atıyor ama kadınsın ve bazı şeyler içine doğuyor shamela diye bi araştırma yapmış mesela , gabile diye bir site var hetroseksuel de olabilir.
Ya canımBence biraz açık arayıp kanıt toplayın. Sonra da mis gibi bir tazminat davası açın boşanırken. Milleti kandırmak neymiş görsün.
Cinsel tercihi istediği gibi olabilir ama kandırmayacak evlendiği insanı. Sinirlendim. Hayatınızı mahvetmeyin böyle. Kaza ara bide çocuk falan olur. Adamın paravanı tamamlanır size de pranga olur öna göre.
Bilmiyorum ki bunu ortaya cikarmak da zor olsa bile çaresiz kaldimBence biraz açık arayıp kanıt toplayın. Sonra da mis gibi bir tazminat davası açın boşanırken. Milleti kandırmak neymiş görsün.
Cinsel tercihi istediği gibi olabilir ama kandırmayacak evlendiği insanı. Sinirlendim. Hayatınızı mahvetmeyin böyle. Kaza ara bide çocuk falan olur. Adamın paravanı tamamlanır size de pranga olur öna göre.
Ne desem bilemedimEşimin doktor muayenesi iyi çikti kizlar .. keske sıkıntılı cıksaydi
Ne muayenesi yaptılar?Eşimin doktor muayenesi iyi çikti kizlar .. keske sıkıntılı cıksaydi
Bunu konuştun mu eşinle? Neden böyle neden istemiyorsun diyeNe düsunmem lazim acaba erekte sorunu yüzünden kacis olabilir mi .
Madam olmayabilir, zira biseksüel olabilir, gay olabilir, pasif erkeklerden hoşlanan aktif bir gay olabilir, bir sürü farklı yönelim var.Yani adam görünümlü madam mış malesef
Prezervatif markanı değiştir, şu ana kadar yırtıldığını duyduğum tek marka var. Ultra inceler yerine tırtıklı tercih et onlar daha kalın ve his sıkıntısı az, ben toplamda 3 yıl prezervatif kullandım hiç yırtılma yaşamadım, sakinleş, tekrar olacağını sanmıyorumİlişki sırasında prezervatif yırtılması sonucu bende endişe içinde kaldım ella kullandım dengemi alt üst etti 35 gün adet görmedim şimdide bu durum yüzünden cinsel fobi oluştu sürekli kendimi endişelendiyorum acaba bir daaha başıma gelir mi diye sizce kendime nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz sevgili okurlarım çıkmaz durumdayım ?