Cinsellikten kaçan erkek

Söz konusu anal olunca istek konusunda fark var mı? Hep kaçınmış olması ilginç, buradaki konularda isteksiz erkeklerin çoğu nişanlılık döneminde çok istekli olup yetersizliğini farkedince uzaklaşıyor çünkü

Cok kafam karisik çook bilen yasayan duyan varmidir böyle bir seyi vallaha adami evden atasim geliyor
Benimki de çok istekli değil ben istemesem isteyecek bi insana benzemiyor erken boşalmasına yoruyorum ben. Sende ona bugün cuma bayram günah de djfjndj

Sadece analdan zevk alması homoseksüel olduğunu düşündürüyor açıkçası. Ayrıca yapmayın anal falan. 5 sene sonra tuvaletinizi tutamadığınızda keşke cinsellikten hep kaçsaydı dersiniz.

Söz konusu anal olunca istek konusunda fark var mı? Hep kaçınmış olması ilginç, buradaki konularda isteksiz erkeklerin çoğu nişanlılık döneminde ok istekli olup yetersizliğini farkedince uzaklaşıyor çünkü
Yani evliyken hic anal teklif etmedi istemedigimi bildigi icin ama emini ben istekli olsam ister

Evet ben şuan cok teredditteyim yani kafam acayip karisik eski sevgilisiyle bu tarz alismis olmasini yeğlerim yoksa gay mi diye aklima soru düsmuyor degil
Alışma konusu olduğunu düşünemedim, nihayetinde doğum yapmamış bir kadının vajinası da gayet dardır.

Sadece analdan zevk alması homoseksüel olduğunu düşündürüyor açıkçası. Ayrıca yapmayın anal falan. 5 sene sonra tuvaletinizi tutamadığınızda keşke cinsellikten hep kaçsaydı dersiniz.
Ya kafam karisik cidden oturup aglicam o dereceye geldim ama erkeklerden hoşlanan bi ibaresi yok suan

O şekil yapiyorum ama şoýleki cinsel istegi yok bosalacagi zaman bana cinsel yaklasiyor
İş yoğunluğu mu var benimki de öyle işinden dolayı odaklanıp cinsellik düşünecek vakti yok diye düşünüyorum. O istemiyorsa sizde yaklaşmayın bakalım belki kendi ister

Söz konusu anal olunca istek konusunda fark var mı? Hep kaçınmış olması ilginç, buradaki konularda isteksiz erkeklerin çoğu nişanlılık döneminde çok istekli olup yetersizliğini farkedince uzaklaşıyor çünkü
Anal olunca koşarak gelir yani ilk defa bu tarz anal isteyen bir erkekle tanistim tuhaf

Nisanliyken sadece anal istegi vardi yani ne opusme ne sevisme sadece anal buda önemli bir detay sonra ben birkac kere onaylamasamda mecburen denedim fakat sonra tepkimi koydum. Ama anal istemesi aklima birsuru sey getirdi belki eski sevgilisiyle boyle bir birlikteligi vardi yada kendi cinsine mi ilgisi var anlamadim

Ooo büyük sıkıntı var
Hiç iyi şeyler geliyor aklıma

İş yoğunluğu mu var benimki de öyle işinden dolayı odaklanıp cinsellik düşünecek vakti yok diye düşünüyorum. O istemiyorsa sizde yaklaşmayın bakalım belki kendi ister
Kendine biraktim şuara ama haftada bir kendi isteyince yapiyor . Sorun şu ben isteyincede kaciyor bir sekilde :-) yani anladiginiz onun bosalma ihtiyaci haftada birse ben onu karsiliyorum

Kendine biraktim şuara ama haftada bir kendi isteyince yapiyor . Sorun şu ben isteyincede kaciyor bir sekilde :-) yani anladiginiz onun bosalma ihtiyaci haftada birse ben onu karsiliyorum
Öpüşmeden ön sevişme yapmadan istemiyorum de sende. Boşalmak için yapmasın buna izin vermeyin siz isteyince de olsun

X