Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de çok istekli değil ben istemesem isteyecek bi insana benzemiyor erken boşalmasına yoruyorum ben. Sende ona bugün cuma bayram günah de djfjndjCok kafam karisik çook bilen yasayan duyan varmidir böyle bir seyi vallaha adami evden atasim geliyor
Yani evliyken hic anal teklif etmedi istemedigimi bildigi icin ama emini ben istekli olsam isterSöz konusu anal olunca istek konusunda fark var mı? Hep kaçınmış olması ilginç, buradaki konularda isteksiz erkeklerin çoğu nişanlılık döneminde ok istekli olup yetersizliğini farkedince uzaklaşıyor çünkü
Alışma konusu olduğunu düşünemedim, nihayetinde doğum yapmamış bir kadının vajinası da gayet dardır.Evet ben şuan cok teredditteyim yani kafam acayip karisik eski sevgilisiyle bu tarz alismis olmasini yeğlerim yoksa gay mi diye aklima soru düsmuyor degil
Ya kafam karisik cidden oturup aglicam o dereceye geldim ama erkeklerden hoşlanan bi ibaresi yok suanSadece analdan zevk alması homoseksüel olduğunu düşündürüyor açıkçası. Ayrıca yapmayın anal falan. 5 sene sonra tuvaletinizi tutamadığınızda keşke cinsellikten hep kaçsaydı dersiniz.
Ben eski sevgilisiyle anal yaptigini dusunuyorumAlışma konusu olduğunu düşünemedim, nihayetinde doğum yapmamış bir kadının vajinası da gayet dardır.
Nişanlıyken haram günah diyen adam analın da günah olduğunu bilmiyor mu?Ben eski sevgilisiyle anal yaptigini dusunuyorum
Komedi demi vallaha bende kafasina balyozla vurasim geliyorBenimki de çok istekli değil ben istemesem isteyecek bi insana benzemiyor erken boşalmasına yoruyorum ben. Sende ona bugün cuma bayram günah de djfjndj
Aslinda yani biliyor . Dinine düskun isin garip tarafi nerden tutsam elimde kaliyor cildiricamNişanlıyken haram günah diyen adam analın da günah olduğunu bilmiyor mu?
Bence eşinizle ters şekilde ilişkiye girin ama anal değil belki o şekilde tatmin olur da anal istemezYa kafam karisik cidden oturup aglicam o dereceye geldim ama erkeklerden hoşlanan bi ibaresi yok suan
O şekil yapiyorum ama şoýleki cinsel istegi yok bosalacagi zaman bana cinsel yaklasiyorBence eşinizle ters şekilde ilişkiye girin ama anal değil belki o şekilde tatmin olur da anal istemez
İş yoğunluğu mu var benimki de öyle işinden dolayı odaklanıp cinsellik düşünecek vakti yok diye düşünüyorum. O istemiyorsa sizde yaklaşmayın bakalım belki kendi isterO şekil yapiyorum ama şoýleki cinsel istegi yok bosalacagi zaman bana cinsel yaklasiyor
Anal olunca koşarak gelir yani ilk defa bu tarz anal isteyen bir erkekle tanistim tuhafSöz konusu anal olunca istek konusunda fark var mı? Hep kaçınmış olması ilginç, buradaki konularda isteksiz erkeklerin çoğu nişanlılık döneminde çok istekli olup yetersizliğini farkedince uzaklaşıyor çünkü
Nisanliyken sadece anal istegi vardi yani ne opusme ne sevisme sadece anal buda önemli bir detay sonra ben birkac kere onaylamasamda mecburen denedim fakat sonra tepkimi koydum. Ama anal istemesi aklima birsuru sey getirdi belki eski sevgilisiyle boyle bir birlikteligi vardi yada kendi cinsine mi ilgisi var anlamadim
O şekil yapiyorum ama şoýleki cinsel istegi yok bosalacagi zaman bana cinsel yaklasiyor
Kendine biraktim şuara ama haftada bir kendi isteyince yapiyor . Sorun şu ben isteyincede kaciyor bir sekilde yani anladiginiz onun bosalma ihtiyaci haftada birse ben onu karsiliyorumİş yoğunluğu mu var benimki de öyle işinden dolayı odaklanıp cinsellik düşünecek vakti yok diye düşünüyorum. O istemiyorsa sizde yaklaşmayın bakalım belki kendi ister
Hafta bazinda ben cok zorlarsam oda iki ama kaliteli iliski yok opusme falan direk anal pozisyona gecip onden bide ben bosalana kadar bekliyor hakkini yemiyim beyfendininİlişki sıklığınız nedir? Mesela 1 ayda?
İş yoğunluğu mu var benimki de öyle işinden dolayı odaklanıp cinsellik düşünecek vakti yok diye düşünüyorum. O istemiyorsa sizde yaklaşmayın bakalım belki kendi ister
Öpüşmeden ön sevişme yapmadan istemiyorum de sende. Boşalmak için yapmasın buna izin vermeyin siz isteyince de olsunKendine biraktim şuara ama haftada bir kendi isteyince yapiyor . Sorun şu ben isteyincede kaciyor bir sekilde yani anladiginiz onun bosalma ihtiyaci haftada birse ben onu karsiliyorum