Zeytinyagin zarari olacagini sanmiyorum sonucta herseye sifa ama surunce rahat hissediyormusunuzMerhaba arkadaşlar. Eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz normalde korunurken kayganlık sağlamak için zeytinyağı kullanıyorduk(evliliğimizin ilk haftasında sürekli kanama oluyordu doktora gitmiştim doktor zeytinyağı kullan demişti. Şuan 9 aylık evliyiz) ama şuan bebek sahibi olmak istediğimiz için acaba zeytinyağının bir zararı olur mu siz bu durumu nasıl aştınız
Bilmiyorum sanırım Bi alışkanlık oldu ilk evlendiğim hafta kanama oluyor diye kadın doğuma gitmiştim yara olmuş demişti hem ilaç yazmıştı hemde ilişki sırasında zeytinyağı kullan iyileştirme özelliği var demişti ama şimdi kafam karıştı acaba spermlere zarar verir mi diyeZeytinyagin zarari olacagini sanmiyorum sonucta herseye sifa ama surunce rahat hissediyormusunuz
Bende asit özelliğinden dolayı korktum zaten. Peki o söylediğiniz şey eczanede mi satılıyor acabaOlabilir asidik bi şey zeytinyağı. Gleit glein var o kullanılabiliyo sanırım.
Bence doktorunuzun diplomasini bir kontrol edinBilmiyorum sanırım Bi alışkanlık oldu ilk evlendiğim hafta kanama oluyor diye kadın doğuma gitmiştim yara olmuş demişti hem ilaç yazmıştı hemde ilişki sırasında zeytinyağı kullan iyileştirme özelliği var demişti ama şimdi kafam karıştı acaba spermlere zarar verir mi diye
Kayganlaştırıcı da almıştık ama acaba o zarar verir mi diye fazla kullanmadıkKrem nerden kullanmıyorsunuz daha kaygan ve rahat olur
Oyle deme bende duydum zeytinyag sifa diyeBence doktorunuzun diplomasini bir kontrol edin
Aslında ıslanıyorum ama tam ilişki olacağı sırada tekrar kuruyor bende anlamadım ama Bi daha sormak aklıma gelmedi açıkçası doktoraDoktorunuz yeterli islanma olmadığı icin baska tedavi onermedimi bence baska bi doktora daha gorunun normalde sizin asiri islanmaniz gereken bir donem
Arkadasim delirmeyinOyle deme bende duydum zeytinyag sifa diye
Eşim için cuma günü üroloji ye sonuç göstereceğiz ama ona sorsam olur mu acabaBen bunu doktordan duymustum zeytinyag iyi geliyor diye ama denemedim asla o yuzden doktorunuza danisin
Aslında ıslanıyorum ama tam ilişki olacağı sırada tekrar kuruyor bende anlamadım ama Bi daha sormak aklıma gelmedi açıkçası doktora
Ben zaten suremem psikolojik olarak sacma geliyor ama duydumArkadasim delirmeyinsabun bile vulvanin, vajinanin ph’ini bozarken zeytinyagi nasil bozmasin? Mumkun mu?
Bende doktordan duydum ama kesinlikle doğruluğunu bilmiyorum. Bilmediğim Bi doktordu biz yeni taşındık bu şehire yani araştırma fırsatım olmadı doktoru aldım randevu geçtim o zamanZeytin yağını hiç duymamıştım