Cinsellikte kayganlık sağlama

Arkadasim delirmeyin 😂😂😂 sabun bile vulvanin, vajinanin ph’ini bozarken zeytinyagi nasil bozmasin? Mumkun mu?
Yani bide sürtünme olucak yanma olayı olmalı zeytin yağı şifalı evet ama oranın şifaya değil başka bir şeye ihtiyacı var bana göre de bu zeytin yağı olmamalı

Doğruluğundan emin değilim, peşine düşüp araştırmadım ancak kayganlık veren ürünlerin spermelerin etkisini azalttığını okumuştum. Aile hekimize sorabilirsiniz.

Ben zaten suremem psikolojik olarak sacma geliyor ama duydum 😂bazi kadinlar neler suruyor orasina burasina ben gecenlerde yumurta pisirip koyduklarini duydum enfeksiyon icin bulantidan midem kalmadi 😅
Oyle deme kiz eskilerde varmis yumurta 😂 benim kaynana anlatmisti dogum yaptiktan sonra ödem olusmus sanirim hemen köyun ebeleri yagda yumurta kizartip beze koymuslar o bolgeye tutmus cok rahatlatti sicak sicak indi ödemi agrisi demisti🙈😂😂

Bence sabah simdi bi randevu alip baska bi doktora gorunun sizin olay o zaman yaraymis suan cok baska birsey boyle zeytinyagi ile olavak is degil
Aslında doğru doktor belki Bi ilaç Bi şey verir en azından kendiliğinden oluşur. Ya aslında ben bu durumun anormal olduğunu da bilmiyordum çünkü çok konuşabilen Bi insan değilim bu konuları daha önce de ne eşimin ne de benim böyle Bi deneyimimiz olmadı yani bize hiç anormal gelmedi açıkçası

Kayganlastırıcılar vardı bu is icin ama zeytinyagının bu ise de el atacagini duymak bir yas daha büyüttü beni dogrusu..🤪
Doktora bir sorulası konu bence yine de..
Kayganlaştırıcı var almıştık ilişkiye giremiyoruz diye ilk zamanlar sonra doktor zeytinyağı deyince dedim vardır bi bildiği yani 😔

Bende doktordan duydum ama kesinlikle doğruluğunu bilmiyorum. Bilmediğim Bi doktordu biz yeni taşındık bu şehire yani araştırma fırsatım olmadı doktoru aldım randevu geçtim o zaman
Acilen doktorunu değiştir o doktor mu aktar mi

Kayganlaştırıcı var almıştık ilişkiye giremiyoruz diye ilk zamanlar sonra doktor zeytinyağı deyince dedim vardır bi bildiği yani 😔
Marka da soyledi mi?:KK48:
Cok sasirdim gercekten..
Gebelik planlamasi icin sen yine de sor canım.
Zaten düsünüyormussunuz bak vitamin vs ilavesi de yapar doktorun bir kan tahlili ile sonuca göre belki.

X