Kusura bakmayın ben bilmiyordum o konuyuSalata olayi baska bir konu, eski uyeler anlayacaktir. Sizinle alakasi yok ve dalga gecmek icin de yazilmis bir sey degil. Margaret’in mesajina ithafen yazildi gordugunuz gibi. Zeytinyagini da bir doktorun onermesi beni cidden soka soktu, o kadar kayganlastirici urun varken. Hayir bebe yagini ve hatta hindistancevizi yagini bile mantikli kabul edebilirim ama cok asitli oldugu icin artik cocuk doktorlari tarafinda bebeklerin kafasindaki konaklara bile surmeyin zarar veriyorsunuz diye bas bas bagirdiklari bir seyi size birlesme sirasinda kullanmanizi oneren doktorun aklindan suphe ettim resmen
Anlamissindir simdiSonra okudum
Tabi ben doktor değilim ama mesela benim doktorum vajinaya asla yabancı birşey kullanma florasını bozar demişti.. Zeytinyağı da pek mantıklı gelmedi.. Eski yöntem de eski de kaldı artık birsürü kayganlaştırıcı var doktor neden böyle birşey dedi şaşırdım sadece.. Yani zeytinyağı şifa elbet ama vajina konusunda bilmiyorum..Önceden kayganlaştırıcı mı varmış doktor eski yöntem söylemiş doğal yöntem
Acaba o salata kasesi hala duruyor mu?Salata olayi baska bir konu, eski uyeler anlayacaktir. Sizinle alakasi yok ve dalga gecmek icin de yazilmis bir sey degil. Margaret’in mesajina ithafen yazildi gordugunuz gibi. Zeytinyagini da bir doktorun onermesi beni cidden soka soktu, o kadar kayganlastirici urun varken. Hayir bebe yagini ve hatta hindistancevizi yagini bile mantikli kabul edebilirim ama cok asitli oldugu icin artik cocuk doktorlari tarafinda bebeklerin kafasindaki konaklara bile surmeyin zarar veriyorsunuz diye bas bas bagirdiklari bir seyi size birlesme sirasinda kullanmanizi oneren doktorun aklindan suphe ettim resmen
Duruyor demisti ya konu sahibi ama misafirlere kullaniyormustu sadeceAcaba o salata kasesi hala duruyor mu?
Belki bu olur yani belki içe giren bir şey yok zeytin yağı tamam içe girsin diye uygulanıyorOyle deme kiz eskilerde varmis yumurtabenim kaynana anlatmisti dogum yaptiktan sonra ödem olusmus sanirim hemen köyun ebeleri yagda yumurta kizartip beze koymuslar o bolgeye tutmus cok rahatlatti sicak sicak indi ödemi agrisi demisti
Yinede olmaz yokBelki bu olur yani belki içe giren bir şey yok zeytin yağı tamam içe girsin diye uygulanıyorbilemedim şimdi
Iki yumurta kırıp yiyesim geldi valla konuyu okurkenAcaba o salata kasesi hala duruyor mu?
Doktor dermiş zeytin yağı olmadıysa tereyağı sur diye sonuçta tereyağı sıcakta eriyen bir şeyIki yumurta kırıp yiyesim geldi valla konuyu okurkenama tereyağlı
Konu sahibi bence zarari olabilir yine de tercih sizin
nasıl ya ben yumurtadan soğudumIki yumurta kırıp yiyesim geldi valla konuyu okurkenama tereyağlı
Konu sahibi bence zarari olabilir yine de tercih sizin
Iki de yumurta kırın desem konu sahibi alınırnasıl ya ben yumurtadan soğudum
tavaya kırın bakın yanlışlık olmasın
hahahahahaaa fena gümledim buna
Evet ben de size hak veriyorum eski usül söylemiş doktor önceden yokmuş kullanırlarmış şimdi herşey va rTabi ben doktor değilim ama mesela benim doktorum vajinaya asla yabancı birşey kullanma florasını bozar demişti.. Zeytinyağı da pek mantıklı gelmedi.. Eski yöntem de eski de kaldı artık birsürü kayganlaştırıcı var doktor neden böyle birşey dedi şaşırdım sadece.. Yani zeytinyağı şifa elbet ama vajina konusunda bilmiyorum..