Satc nedırSatc'nin bir bolumunde ana karakterlerden birinin evlendigi beyde böyle bir sorun çıkmıştı. Arkadaşı daha önce nasıl farketmedin diye sorduğunda beraber olmadık bilmiyordum demişti. Orda Samantha o unutamadigim cümleyi kurdu. DENEME SÜRÜSÜNE CİKMADAN ARABA BİLE ALMIYORUZ NASİL EVLENEBİLDİN DİYE. Sonuç olarak ten uyumu ve cinsellik çok önemli. Dürüst davranması taktire şayan. Lütfen sorunlar çözülmeden evlenmeyin.
Sex and the citySatc nedır
Seks end di sitiSatc nedır
Memeyle pipi aynı cinsel işleve sahip değil yalnız.3 yıldır cinsel anlamda hiç yakınlaşmamis olmanız da bu yüzden bence. Yoksa erkek arkadaşınız bir yolunu bulur baş başa bir ortam yaratırdı demek ki gerçekten kendisi için büyük problem olarak görüyor ama keşke bunun kararını size bıraksaydi. Ne bileyim bir kadın benim memelerim çok küçük ona göre bil istedim diye söylemez herhalde. Iki insan birbirini gerçekten seviyorsa her şeyiyle kabul etmeli zaten, ben bu yüzden ayrılmayı düşünmezdim
Aa gerçekten miMemeyle pipi aynı cinsel işleve sahip değil yalnız.
Ne dediğiniz pek anlaşılmıyor. Ben var sizi anlamamak.Aa gerçekten mibenim kukum küçük mü deseydi? E iyi işte ne güzel diyecekti o zaman adam da erkekler büyüklük konusunda meme, popo ilgi alanları o yüzden o örneği verdim. Bir erkek memesi küçük diye bir kadını beğenmeyebiliyor falan ya o anlamda.