Cinsellikte bunlar problem olur mu?

thecilek

🍊
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
3
26
3 yıldır süren bir ilişkim var, nisan ayı gibi isteme söz vs düşünüyoruz. Her şey güzel gidiyor, ilişkimizde hiçbir sorun yok. Fakat sevgilimle alakalı bir konuyu düşünür hale geldim. Geçen aylarda penisinin gerçekten küçük olduğunu ve erken boşalma probleminin olduğunu söyledi. Evlenmeden önce bunları bilmem gerektiğini belirtti. Ufak çaplı yakınlaşmalarımız tabi ki oldu ama hiç ileriye gitmedik. Ki zaten ben başka bir şehirde öğretmenim. Buluştuğumuzda da doya doya gezelim özlem giderelim kafasında olduk hep. Evlilikte cinselliğin büyük önem taşıdığını biliyorum.

Asıl korkum kendini yetersiz hisseden erkeklerin sergileyebileceği davranışlar konusunda. Bence aldatılma korkusu içinde olup fazla ezik hissedebiliyorlar ya da belli kısıtlamalara gidebiliyorlar. O yetersizliği kırıcı sözlerle ve aşağılama ile gidermeye çalışanlarda oluyor. Çevremden gördüğüm kadarı ile konuşuyorum tabi ki. Bu herkeste aynı olacak değil. Fakat bu yüzden endişeliyim. Ve gerçekten evliliğimizde büyük bir soruna sebep olur mu? Sırf bu yüzden diğer tüm olumlu ve iyi özelliklerini hiçe sayıp bırakmak da hiç istemiyorum. Şu zamana kadar bir yanlışını görmedim. Seven en önemlisi bana her konuda saygı duyan birisi. Erken boşalma bir şekilde belki psikolojiktir halledilir diye düşünüyorum ama gerçekten küçük olmasının sanırım bir çözümü yok. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Satc'nin bir bolumunde ana karakterlerden birinin evlendigi beyde böyle bir sorun çıkmıştı. Arkadaşı daha önce nasıl farketmedin diye sorduğunda beraber olmadık bilmiyordum demişti. Orda Samantha o unutamadigim cümleyi kurdu. DENEME SÜRÜSÜNE CİKMADAN ARABA BİLE ALMIYORUZ NASİL EVLENEBİLDİN DİYE. Sonuç olarak ten uyumu ve cinsellik çok önemli. Dürüst davranması taktire şayan. Lütfen sorunlar çözülmeden evlenmeyin.

Satc nedır

Yabana atılacak bir şey değil. Başta sevginiz baskın gelecek ama ihtiyaç bu da sonuçta ve tatmin olamazsaniz sogursunuz zamanla. İnsanız çünkü. Ayrılın denmez ama tedavi olsun erken boşalma için. Diğerinin çözümü yok zaten ama ona çok da bağlı değil aslında.

Hic cinsellik yaşamamış biri icin sorun olur mu bilemiyorum ama benim için oldukça büyük bir sorun her ikisi de . Erken bosalma tedavi edilirse boyut daha önce iliski yaşamamış birini tatmin de edebilir aslinda .

Aktif cinsel hayati olmayan birisi icin erken bosalma sorunu var demek zor olur bence, sonucta biraz da sartlara bagli bu durum.

Kucuklugune yorumum yok.

Ancak elbette ki sorun olabilir, olmayadabilir. Sorun olursa belki cozum de bulunabilir. Cozum bulunmazsa belki farkli sextoys kapsamindaki urunlerden destek alinabilir.

Yani yapilabilir birseyler de siz ne kadarina okey dersiniz. Su durumda denemek en dogrusu da bunu pek istemiyorsunuz anladigim.

3 yıldır cinsel anlamda hiç yakınlaşmamis olmanız da bu yüzden bence. Yoksa erkek arkadaşınız bir yolunu bulur baş başa bir ortam yaratırdı demek ki gerçekten kendisi için büyük problem olarak görüyor ama keşke bunun kararını size bıraksaydi. Ne bileyim bir kadın benim memelerim çok küçük ona göre bil istedim diye söylemez herhalde. Iki insan birbirini gerçekten seviyorsa her şeyiyle kabul etmeli zaten, ben bu yüzden ayrılmayı düşünmezdim

Evlenmeden yakınlaşmadan sorun olup olmayacağını anlamanız çok zor malesef. Yani erken ama ne kadar erken, küçük ama ne kadar küçük. Tamam erken ve küçük ama yine de sizi tatmin edebilir, tan tersi her şey yolundayken sizi tatmin edemediği de olabilir. Bunlar tamamen ilişkideki hal ve tavırlarına bağlı. Tabi erken boşalmak çok net bir sıkıntısıysa onu da çözmesi gerekir. Mesela erken boşalıyor ama kısa süre için de tekrar ereksiyon olabiliyorsa bu durum tolare edilebilir. Bir sürü ihtimal var yaşamadan sıkıntı olup olmayacağını kestirmeniz çok zor.

Memeyle pipi aynı cinsel işleve sahip değil yalnız.

Memeyle pipi aynı cinsel işleve sahip değil yalnız.
Aa gerçekten mi benim kukum küçük mü deseydi? E iyi işte ne güzel diyecekti o zaman adam da erkekler büyüklük konusunda meme, popo ilgi alanları o yüzden o örneği verdim. Bir erkek memesi küçük diye bir kadını beğenmeyebiliyor falan ya o anlamda.

Ne dediğiniz pek anlaşılmıyor. Ben var sizi anlamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…