Kadın memesinin ebatı montlayken bile anlanabilen bi şey.3 yıldır cinsel anlamda hiç yakınlaşmamis olmanız da bu yüzden bence. Yoksa erkek arkadaşınız bir yolunu bulur baş başa bir ortam yaratırdı demek ki gerçekten kendisi için büyük problem olarak görüyor ama keşke bunun kararını size bıraksaydi. Ne bileyim bir kadın benim memelerim çok küçük ona göre bil istedim diye söylemez herhalde. Iki insan birbirini gerçekten seviyorsa her şeyiyle kabul etmeli zaten, ben bu yüzden ayrılmayı düşünmezdim
A aa halbuki Türkçe yazdım, niye garip bir dille cevap verdiniz ki? Ben var sizi anlamamak derken, "sizi anlayamadım" demek istediniz herhalde. Bir kaç kere daha okuyun isterseniz, pekiştire pekiştireNe dediğiniz pek anlaşılmıyor. Ben var sizi anlamamak.
A aa halbuki Türkçe yazdım, niye garip bir dille cevap verdiniz ki? Ben var sizi anlamamak derken, "sizi anlayamadım" demek istediniz herhalde. Bir kaç kere daha okuyun isterseniz, pekiştire pekiştire
Destekli sütyen diye bir şey var.Kadın memesinin ebatı montlayken bile anlanabilen bi şey.
Destekli sütyeni de anlıyolar maaşallah şimdi.Destekli sütyen diye bir şey var.
Ben sevdiğim adamı pipisi küçük diye ayrılacak bir kadın değilim. Bu konuda daha fazla tatava yapmayın isterseniz. Şakayla karışık verdiğim örnekte ne demek istediğim gayet açık gereksiz detaylara takılıp laf kalabalığı yapıyorsunuz.
Herkesin önceliği başkadır. Konu sahibi de adamın pipisinin boyutunu çok kafaya takacak biriyse gider ayrılır zaten, ben kendi fikrimi söyledim. Gece gece kimseyle polemige giresim yok. Teşekkürler
Meme takıntısı olan bir arkadaşımın 2 tane sütyeni üst üste giymesi geldi aklımaKadın memesinin ebatı montlayken bile anlanabilen bi şey.
Benimde memem yokMeme takıntısı olan bir arkadaşımın 2 tane sütyeni üst üste giymesi geldi aklıma
Gülme kız yazık. Destekliler yaygın değilken ben de yaptım çok küçüktüm. İlk kez sana söylüyorum.Meme takıntısı olan bir arkadaşımın 2 tane sütyeni üst üste giymesi geldi aklıma
Kank ben destekli kullanamiyom bi avuç mememde orda sıkışmasın diye☹ bralet candır ❤Gülme kız yazık. Destekliler yaygın değilken ben de yaptım çok küçüktüm. İlk kez sana söylüyorum.
Benimde yok 75 anca var yokBenimde memem yok
Ben uzuluyomda benimki boyle cok guzel diyor o yuzden no problemBenimde yok 75 anca var yokama çocuk emzirdikten sonra avantajlı sarkma filan yapmiyor küçük meme ayni devam
Ben de aynı valla.Kank ben destekli kullanamiyom bi avuç mememde orda sıkışmasın diye☹ bralet candır ❤
Ergenken pamuk doldurmuşluğum varGülme kız yazık. Destekliler yaygın değilken ben de yaptım çok küçüktüm. İlk kez sana söylüyorum.
Benim ki de seviyormuş oyle diyo hatta büyükler itici gelmis hepBen uzuluyomda benimki boyle cok guzel diyor o yuzden no problem
75 sırt ölçüsü yalnız, büyüklüğü cup belirler.Benimde yok 75 anca var yokama çocuk emzirdikten sonra avantajlı sarkma filan yapmiyor küçük meme ayni devam
Yazmamış miyim a b olarak karışık takılıyorum modelini beğendiysem a yoksa b alırım yani doldurmasa da olur75 sırt ölçüsü yalnız, büyüklüğü cup belirler.
Mesela 75 c gayet büyük memedir.